Mıy mıy çift

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Öfff. En sevmediğim. Hemen ölsünler bunlar. Ay bunlar bi' kahvaltı hazırlar mesela -evet bugün tüm konularımda kahvaltı esintisi olacak- saat olur öğle. Kardeşim zaten yatakta döne döne picaman ters yüz olmuş, kalktı kahvaltı hazırladı etti derken öğün geçti. Geçen böyle bi' çifte misafirliğe gitmiştim de diyecektim siz bu sılovlukla şeyi nasıl yapıyorusunuz ay az ivedi olucaksın kağnı gibi içim şişti bunlar arkalarını dönene kadar ben 2 rekat namaz kılarım ama bilmiyorum inşallah öğrenirim hayırlı pazarlar.:lWJvWJ:​

İnsanı hayattan soğuturlar... geçtiğiniz haftalarda kahvaltıya çağırdı böyle bir çift heyecanlandık. Oo kahvaltı diye. Gittiğimizde sadece masa vardı. Kahvaltıya oturduğumuzda saat 14.30'du... bir yere gidilecek mesela hazırlanıp çıkana kadar etkinlik bitiyor. Daha kötüsü bu çift kendi düğününe bile geç kaldı, kendi düğününe.

İş yerimde bir arkadas var her teneffüs kocası arıyor istisnasız her ders arasında arıyor adam. Şaka gibi ama gerçek. Daha da ilgincini anlatıyorum simdi. Bir gün yemege gittik eşi de geldi. El ele tutuşarak yemek yiyorlar. :O

Umay anlatıyorum deyince heyecan yaptım, çok uzun anlatım olmuş :)

Birbirlerini tamamlayıp başkalarına bir zararları yoksa denk gelirsek ben gülerim baktım mıy mıy bu yavaşlıktan başkalarına zararları var yine gülerim ama baktım ki bana zararları var eee kusura bakmasınlar yine gülerim :dd

mıy mıy ne yapıyor bunlar

Hiç hoşlanmadığım tipler :d

Eğer yazılımcı ve sosyal alemde yer etmeyi seven bir çift ise; mıynet.com adında site açmalarıını beklediğim çift. Sloganı da bizden;

MIYNET!
Yavaş Konuşma, Aşk, Teğğniss,, Burçlar ve fazlası sizin için...

Nasil oluyormus bu ciftler?

bunlar şimdi mıy mıy oturuyorlardır

Geri