Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
100 yıl sonra tekrar diriltilirsem tartışırım şu toplumla,şimdilik değmez..artık zenciler gibi takılıyorum.”ye,iç,çıç,fxk..’yabani..... zaten uzun süredir yoktun..... adam orda pkk niye kılıçdarı destekliyor konusu açıyor, senin açtığın konuya bak...... silkelen ve kendine gel lütfen.....
Allah arabı sever nasip ettirmedi sana..araplarla çalışmanın tek iyi yanı.kzjjzj hediye güneş gözlüğü gelmişti ama haram parayla mı alındı nedir… beachte unutmuştum…..
Araplardan günes gözlügü mü?araplarla çalışmanın tek iyi yanı.kzjjzj hediye güneş gözlüğü gelmişti ama haram parayla mı alındı nedir… beachte unutmuştum…..
evet… parfüm, gözlük, ayakkabı. sıkça aldıkları hediyeler.kdsjs ama biraz zevksizler bak bi tanesini atayım. bulayım…Araplardan günes gözlügü mü?
insan parası olunca nasıl ziyan edecegini bilmiyor harbiden ha@Süreyya uzaylı gözlüğü gibi? ama taktım mı? TAKTIM aşko.skjs toplu saçla güzel duruyor, marjinal sjjs
Ekli dosyayı görüntüle 78780
Camlari ilgincmis.@Süreyya uzaylı gözlüğü gibi? ama taktım mı? TAKTIM aşko.skjs toplu saçla güzel duruyor, marjinal sjjs
Ekli dosyayı görüntüle 78780