Miss Turkey birincisi İdil Bilgen'in son hali gündem oldu

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bir süredir sessizliğini koruyan İdil Bilgen, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Bilgen'in fotoğrafı hakkında birçok yorum yapıldı.

Türkiye Güzeli'nin estetik yaptırdığına ve photoshop kullandığına dair birçok iddia ortaya atıldı. Kimileri ise Bilgen'in sosyal medya filtresi kullandığını düşünüyor.

Bilgen, Miss Turkey yarışmasına katılmasıyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Açıkçası ben Türkiye Güzeli seçilmeden önce benim hekim ünvanım oldu. Ben buraya hala bir hekim olarak katılmış oldum ve bu benim kesinlikle ilk ünvanım. Bunu gururla hayat boyu, mesleğim boyunca taşıyacağım. Türkiye Güzeli ünvanı da bence çok anlamlı, çok önemli bir ünvan. Bunu taşımaktan çok gurur duyuyorum. Ben ikisini birleştirmenin bence bir problem değil, tam tersine çok güzel bir bütün olduğunu düşünüyorum."

Kaynak

6710f9ea3debd748__w1200xh1466.jpg
1730297042066.jpeg

1730292349673-yeni-proje-2024-10-30-t-154544.597

Postumu silmişler gerginlik yaratacak ne vardı anlamadım o mesajda toplumu eleştirdim kendimde dahil kızın üstüne çok gittiler diye
Ayy ne saçmasınız ya

Dublör kullanmış bence.

yahu kız türkiye güzeli olunca haliyle ülkesini temsil edeceği bir arena var ve profesyonel bir fotoğrafla cumhuriyeti kutlamış geçmiş işte, ne yapsaydı? tuvalet aynasından mı kendisini çekip atsaydı? doyamadı bizim halkımız kızı linçlemeye. bizi dünyada temsil edeceği yarışma oldu mu olmadı mı bilmiyorum da herhalde iki yarışma arası estetik falan yaptırmak yasaktır, seni böyle seçmemişlerdi diyebilirler sjsjk o da napsın bastırıyordur fotoşoku… yarışma hali dışında da kızın bi hoşluğu var gibi, enteresan…

@climax

Hadise'yi makyajsız görmeseydim keşke dediğin günleri de unutmadık.:)

Geri