Mısır'da 529 kişiye idam kararı !

Konu sahibi son olarak 3855 gün önce görüldü
bize ne ya xd

kaynak: mynet

Hani insan hakları hani nerede dünya!!!! ABD - BM ve diğerleri. Müslümanlar ölürken onlar hep susarlar.Bu Bir Soykırımdır...

Müslüman müslümanın kardeşidir.
Ona zulmemetmez ve onu yalnız bırakmaz.
Zulme teslim etmez.

(Buhari, Mezalim, 3; Müsli,m, Birr 58)

konuya, habere gerek yok. bu başlıkta sadece biraz vicdana ihtiyaç var. evrensel ahlak anlayışına göre -sana yapılması istenmeyeni başkasına yapma- nasıl bireysel ahlaksızlık cinayetse, devletin ahlaksızlığı da idamdır. 'bize ne ya xd' dedim çünkü daha önemli bir konumuz vardı, melo'nun emre'ye yaptığı hareketler. e o konuyu unutmuşuzdur umarım artık, 529 kişi idam ediliyor tepki vermeyecek miyiz?

".. Adam bir sigara istedi. Bende yoktu,veremedim. Başkası verdi. Sonra bana döndü. Elimi tut dedi, tuttum. Adam soğuyordu.....
...Eğer insanın nasıl soğuduğunu bilmezseniz, ölüm cezasını cesaretle savunursunuz. Öyle ya herkesin ısısı kendine(!)."
-Bir Ceza Avukatının Anıları

Yazık ! Ama yazığın büyüğü zayıflık içinde ki Müslümanlar için ..

Müslüman ya da Hristiyan ya da her neyse.
Sırf rejime tepkilerinden dolayı, ne olduğu göz ardı edilerek, kafasına göre bu 529 insanın ölümüne karar verilmesi hangi hakka, hangi hukuka , hangi ahlak yasasına uyar?
Sorarım, ahlak ahlak diye ya Allah çekenler , buradaki ahlaksızlığı neye bağlayacaklar?.
Hesabını verirken bir gün, canım istedi derler umarım.
Dünyada işine gelene tepki veriyor. Nasıl kirliyiz. Yazık

Geri