Misahelia

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
İlk defa Fatih dedin bana , hakettin bu şarkıyı hahaahah

[YOUTUBE]dfRcg_8WHVU[/YOUTUBE]​

Nasıl güzel bir şarkısın sen ya:dyg:

[YOUTUBE]mgTRORUjNPg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]z4j7wH1Pzt0[/YOUTUBE]

Bu bayanlar beni bitiriyor. Klipteki bas tuşlarına bakar mısın ya!

Misanthropic Ortak çok ayıp değil mii buraları boş bırakmışsın o zaman bende bir Athena patlatayım diyorum :p

[YOUTUBE]aaFM_DtoS5I[/YOUTUBE]

Die for metal ile girmiştim bu alemlere ama uzun süredir dinlemiyorum Manowar'ı iyi oldu

o zamaaaaan -->
[YOUTUBE]ZJJrIQsCTcQ&list[/YOUTUBE]

Bu tür sevmediğini biliyorum Fatigciğim ama bence bi dinle derim en azından bir defa sonuna kadar :p
1:50'den sonrası benim için eğlenceli bir hal alıyor bassları çok kuvvetli Misanthropic

Sert Müzik Dinleyen Üyelere Rastlamak Güzel Buda benden Olsun (:

[YOUTUBE]FWWCiZ0lLOo[/YOUTUBE]​

XasthuR Hoş geldin,mutlu oldum forumda senin gibi bir dinleyici olmasına Austere şahane bir black metal grubudur istediğin zaman buralara arşivinden şarkılar bırakabilirsin bizim bıraktıklarımıza da bakabilirsin sayın fatigciğim ( Misanthropic) çok black metal dinlemiyor ama dinliyor :p
Tekrar hoş geldin güzel bir giriş oldu

Aman Allahım yıktılar ortalığı :p Eskiden dinlerdim de şimdi pek dinlemiyorum dinlersem de bu kadarını dinlemiyorum haha XasthuR bizde sevindik seni görünce müziği dinledim bi ara Burzum dinliyodum o aklıma geldi :p​

@Misanthropic
Varg vikernes sağlam bir müzisyendir (: hatta müzik dehası tek başına grup adam sağol dostum

@Ophelia

evet austere sağlam bir gruptu ama ne yazıkki dağıldı :/ d.s.b.m için rolmodeldi adamlar arada bırakırım böle irili ufaklı parçalar kendi coverlarımda var youtube dan onlarıda bi ara paylaşırım şayet çalmak istediniz yada enstrüman adına tab ve akor arıosanız yardımcıda olmuş olur d.s.b.m dinleyin dinletin trash de olur black metalde olur death de olur hepsini dinleyin dinletin

[YOUTUBE]ID6b1iiSG9Q[/YOUTUBE]

Ben çok sevdim siz de sevinnnnnnnnnnnn :p​

Nazlı çok sevdiiimmmmmm seboyu elinde gitarla görmeyeli uzun zaman olmuştu ,bu arada geliyosun niye yazmıyosun :hih:​

Geri