Misahelia

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Belki başta paylaşmalıydım , belkide şuan daha uygun bilemicem , bunlar sadece şarkı değil , bunlar huzur bulduğum kaynaklar .Beni bu şarkıları dinleyerek tanıyabilirsiniz .

[YOUTUBE]fJ9rUzIMcZQ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]y7EpSirtf_E[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]f4Mc-NYPHaQ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Ezc4HdLGxg4[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]HgzGwKwLmgM[/YOUTUBE]

Canım benim biliyorum konser kayıtları sevmiyorsun ama bu şarkının birde konser kaydını izle derim çünkü Jim Morrison çıldırıyor,dehşet-ül vahşet bir kayıt. Yemek yaparken bunu dinliyordum dedin ya sevgini kat küçük küçük diye biliyorsun katamam ama bu şarkıyı katsam yeterli olur herhalde diğğğmmii :benmi:
Love me two times:dyg:
Misanthropic
[YOUTUBE]RbMS0BzOMV0[/YOUTUBE]​

Bugün full bunlar döndü playlistimde. Megadeth günü ilan ettim kendime
Türkiye'ye geldiğinde konserini kaçırmıştım hep arkadaşlarımın fotoğraflarıyla yetindim :s:

[YOUTUBE]s1w4ghapcyU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]y4OG_gTCm7g[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]KBtYOI8U3Cc[/YOUTUBE]​

Sana çok küstüm Fatig,bir daha senle barışmayı düşünmüyorum(belki barışırım)
Şarkılarla sana laf sokacağım:hih:
Misanthropic
[YOUTUBE]x9HH5aFy9Ew&index[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]uQziTZhkmDI&index[/YOUTUBE]

Amanda aman şarkılarla lafta sokuyomuş , karşılık vereyim bende :p

[YOUTUBE]jFMvOHMioVk[/YOUTUBE]​

Teşekkürler Ophelia , benden de sana güzel bi müzik bakalım sevecek misin :) Ayrıca ben başlamayı düşünüyorum bikaç güne kadar

[YOUTUBE]DG1OaTRBBvM[/YOUTUBE]​

Pek sevmedim son paylaştığın şarkıyı ya,niye öyle oldu bilmiyorum :/
Şebnem Ferah her zaman var olacak
[YOUTUBE]wvHWsqASUY8&list[/YOUTUBE]​

Misanthropic Allah'ım çok sevdiğim bi şarkı biliyo musun yoksa söylemiş miydim sana :nee:
Söylemesem de anladığından eminim.
Şu sıralar konuşamıyoruz ya hep benim suçum biliyorum misahelia'ya ayıp oluyor ama nedenini az çok biliyorsun beni affedebilir misin yoksa bir şarkıyla kendimi affetireyim mi?????
İkinci seçeneği seçeceğini biliyorum o yüzden hemen bir şarkı patlatıyorum burayaa
dikkatle baak bu şarkı var ya bu şarkı dinledikten sonra hayatın değişecek değişmezse de o senin problemin senin uyuzluğun senin gıcıklığın:hih:

[YOUTUBE]FhETuf3SMG8[/YOUTUBE]

Söylemedin ama anladım çünkü bende çok seviyodum :p
Evet konuşamıyoruz maalesef ama naparsın işte kızsamda affediyorum yine :T: Sama güzel bi albüm gönderecektim ama değişiklik yapıyım bunu göndereyim , biraz sözleri kötü aşırı ateistler ama müzik olarak dinleyelim biz :)

[YOUTUBE]55XlIPzY5q0[/YOUTUBE]​

Geri