Misafirlikte tuvalete gitmek.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
- Önce sifon kontrolü yapılır.

Son düzenleme:
s-24856117c69aadf410f1cbc82854609451c66eda.jpg

Kıbrıs'tan gelen misafir şuan evi yıktı, neyse ki yabancı değil rahat takılıyor. Hava değişimi sebebiyle vırrık oldu galiba.

Yok ben sıçmam, sıçana da mani olmam​
bu işten bana hiç hayır yok​
-Mastor Özen​

Dikkat ettim de hep aynı taktik. Olası sesleri bastırmak için girer girmez sifon çekiliyor. Ama açık olmak gerekirse işe yaramadığını da söylemem gerekiyor.

geçen sene bunun kabusunu yaşadım. kız arkadaşımın evinde, ne bulduysak içelim düsturu ile midede bir kokteyl havası yarattım. üstüne de birkaç fırt derken, metabolizmam olumsuz etkilendi sanırım. klozeti batırdım. mide bulantısına da engel olamadığım için klozet yerine ortalık yere kusuverdim. acil eylem planı düşünmem gerekiyordu: sonraki bir saat boyunca geçerli olacak şekilde kendimi tuvalete kilitledim. 10 dakika falan duşun altında soğuk suyla açılmaya çalıştım. sonra da sağı solu temizledim. neyse ki yarim banyosunda küçük çaplı bir kaos yarattığımı düşünmek yerine, gerçekten duş aldığımı zannetmiş. ne de düşünceli.

Kuzenim Ankaradan geldi. Amcam cicannem vefat ettiği için evde yalnız korkmasın diye yanında kalmaya gittim. Tuvalate bir girdim kurbağa büyüklüğünde bir böcek oturuyo. Nasıl çığlık attığımı nasıl kaçtığımı bilmiyorum. Hala gözümün önüne geldikçe tüylerim diken diken oluyor. Hiç sevmem böcekleri. Tuvaletim bile korkudan içime kaçtı o derece jsjd

içinde özüteceksin...

ya bu neden bu kadar sorun ediliyor. karşı taraf sıçmadığınızı mı düşünüyordu. tamam patur kutur konser havası bir durum yoksa, çokta kasılmaması gerek bir durum.

Vırrık olunca İstanbul senfoni orkestrası gibi müzikal keyif veren götler var :) çok zor durumda kalmadıkça misafirliğe gittiğim de lavabo kullanmam. Girince de suyu son ses açarım :)

içinde özüteceksin...

ya bu neden bu kadar sorun ediliyor. karşı taraf sıçmadığınızı mı düşünüyordu. tamam patur kutur konser havası bir durum yoksa, çokta kasılmaması gerek bir durum.
Özledik şu yorumlarını, ne güzel banladılar ama ahaha.

Geri