Misafirlikte erken uyanıp yatakta mahsur kalmak

Konu sahibi son olarak 3707 gün önce görüldü
çocuklukta daha yoğun yaşanan bir durumdur. her nedense uyku manyağı bünye misafirlikte saçmalayıp erkenden uyanır. hele bir de çok samimi olunmayan bir yere gidilmişse kimse uyandırılmaz.(çok samimi olunmayan eve niye gidilir
virgul.gif
manyak mıyız
virgul.gif
bilinmez?) bilgisayar
televizyon gibi zaman tüketicilerden uzakta kıvrıldığınız yatakta huzursuzlanırsınız. zaman geçmek
virgul.gif
ev ahalisi uyanmak bilmez. yatak artık sıcak gelmeye başlayıp sıkıntı derecesi arttığında çekilmez hale gelen durumdur.

Gözler açıldıkdan sonra herşeyi kabusa dönüştüren durumdur =)

Küçükken başıma çok gelirdi. ama artık nezaket mezaket diyip beklemiyorum kalkıp çıkıyorum.

* felaketin başlangıcı :D:D

* uykunun kaçıpta gelemiyceğinin tutacağı zamanlardır :D

*Misafir yatmalarında söz konusu evler abi abla olunca pek de sorun olmuyor , hoş buna misafirlik de denmiyor. :p

Hiç yaşamadım ama
ev sahibi uykucuysa zor bi durum olsa gerek :D

Hiç yaşamadım ama
ev sahibi uykucuysa zor bi durum olsa gerek :D

neden uyanıyorsunuz güzelce uyuyun.

Ev sahibini telefon numaranızı gizleyip arayın. Uyanacaktır. Uyanmayıp tekrar uyursa tekrar arayın. Kim bu hayvanın evladı deyip uyanacaktır.

Olm başkasının evinde niye kalıyorsunuz. Otel diye bişey var. Kimseye rahatsızlık vermeyin. Hem sakat abi. Kırk yıllık arkadaşım kankasiyla kocasını gece mutfakta öpüşürken yakaladi. İki karı koca bunlar geç saatlere kadar okey oynar birbirinde kalırlardı. Rezillige bak lan. Olmaz ağa.

Eğer gece orada kalıyorsam yatakta mahsur kalmam .İllaki samimiyet vardır ve kalkar kahvaltı hazırlarım .

böbreklerin şişmesiyle son bulur. ama pijamalarla gitmem tuvalete. giyerim üstümü.

Insanlarin misafirleri ne terbiyeli
Benimkiler yavuz hirsiz, konum olarak avantaji oldugundan
benim evde bulunmama gerek duymadan gelebiliyolar
“Nasilsa hep burdayiz niye kira oduyoruz” diyecek kadar isgalciler
Eski ev arkadaslarim ama eskimiyolar bir turlu
bosanipta ayrilamayan ciftler vardir ya
o sekilde kronik bir iliskimiz var tek celsede bosaltamiyoruz evi

Gittiğim yerde de misafir olamıyorum ki ben direk ev sahibi muamelesi görüyorum.

Başıma geldi ama yatakda mahsur kalmadım çayın altını kızdırıp bekledim uyanmalarını : )

Geri