Misafirler gelince odana kaçıp saklandığın oldu mu hiç?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Evet pek sevmezdim gençken odaya değilde dışarı çıkar arkadaş ya da sevdiğim bir park vardi orda zaman geçirirdim

En acısı da saklanmak isteyip saklanamamak, kaçmak isteyip kaçamamak, yok olmak isteyip olamamak... Evin büyük kızı olunca sofra kur-kaldır, çay meyve servisi derken nereye saklanıyorsun : )

Lisedeyken ders çalışmam gerek diyip odama kaçardım, üniversitede arkadaşlar bekliyor diyip dışarı kaçardım, şimdi yetiştirmem gereken dilekçem var diyip büroya kaçıyorum.

Bu tabii başkasına ait misafirlerde oluyor. Kendi misafirimle vakit geçirmekten keyif alırım.

Sevdiklerim vardı ilgilenmediklerim vardı, ona göre salonda kalma sürem uzar ya da kısalırdı:d çocukluğumun bir kısmı doksanlarda geçti, hatırlar mısınız kristallerin içine sigara koyulup salondaki orta sehpaların üzerinde sergilendiği zamanlar kdjd o zaman annemin arkadaşları gelirdi ve onlarla oturup laf dinlemeyi severdim, hepsi çok güzel ve bakımlı gelirdi. Kahveler ve bazen sigaralar içilirdi. O dönem sigara bilinci daha azdı maalesef :d Büyüdüğümde işler değişti, anneme yardım için kalırdım, onun dışında odama geçerdim ben de(:

Ablan varken o tasa içine hiç girmiyorsun saklanıyorsun , iş başa düşünce bal gibi içindesin.dd

Geri