Misafirin Yaramaz Çocuğu

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Farkında olmadan gittiği yerde sinirlenilen,sıkıştırılan,korkutulan,tüm bunlara rağmen sağlıklı bireyler yetiştirmeliyiz denilen bir toplumda büyüyen zavallı küçük çocuk... :)

Belkide senin doğacak çocuğundur. Üstüne gitmemek gerek fazla. dövüp bırakacaksın sadece.

Evden gittiklerinde banyo dahil olmak uzre evin heryerinden cekirdek kabugu cips turu seyler cikar.

Hele bu çocuklar yeğeninizse gıkınızı çıkaramıyorsunuz.Hatta onlara ayak uydurup deli gibi saklambaç,arabacılık bile oynuyorsunuz.
Tecrübeyle sabittir.

Dun gece yarisina kadar 4 cocuklu bir aile agirladim. Cocuklari tabletten kurtariyorum perdelerime sariyorlar, perdelerden kurtariyorum yatak odama. Koltuklarima cikolata surerek hayirladilar, bahcemde cicek birakmamislar. Kuruyemis yemediler banyosunu yaptilar. Kotu bakislarimla engellemeye calissamda beceremedim. Rafaellolari 3er 5er goturduler. Cocuk olmayla bu kadar arsiz olunmaz ki

Annelerinin duyarsızlıkları ve sohbet sevdası ile başıboş bırakılan çocuk.

önemli şeyleri derhal sakladığım bir durum

Bizim evin eşiğinde bir şey var içeri giren her çocuk resmen canavara dönüşüyor girmediği oda elinin değmediği eşya kalmıyor.Ha halılalara dökülen çayları, şekerleri saymıyorum bile.Dolaptan yumurta çıkarıp atarım diye tehdit edenini bile gördü bu bünye.Annelere sesleniyorum gittiğiniz yerde çocuğunuzu saldım çayıra mevlam kayıra yapmayın yapmayınn.

Bir ara kremlerimi okuduğum kitapların arasına sürülmüş bir şekilde buldum. O zamandan sonra her evden çıktığımda odamı kilitlerim.

Şakayla karışık insan dışı dövdüğüm haftalık ve aylık kum torbam :)

Şansını zorlarsa tekmeyle odamdan çıkaracağım çocuk.

Geri