Misafir tuvaleti

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Forumda bir konuda gördüm, siyah tuvalet kağıdı detayı da vardı.
- evet arkadaşlar daha önce hiç misafir tuvaletine sıçmadım, deneyimi olanlar var mı? Nasıl bir his acaba..

misafir tuvaleti nedir? misafir gittiğin evin tuvaleti mi? yoksa eve gelen misafire ayrı olan tuvalet mi?
Ne bileyim ben cahil şey, misafirliğe gidince biz herkes aynı yere sıçıyor.. ama bunların misafirler için farklı tuvaleti var demek ki :)

Ne bileyim ben cahil şey, misafirliğe gidince biz herkes aynı yere sıçıyor.. ama bunların misafirler için farklı tuvaleti var demek ki :)

iki tuvalet, iki banyo bir sauna var bizde. misafir tuvaleti ayrı, ne bileceksin sen fakir.

neyse misafir gittiğiniz evde sadece el-yüz yıkanır, sıçılmaz.

ula bunla ilgili bir anım var anlatsam yer yerinden oynar ha harbi rezil olmama ramak kalmış idi * heuheuheuh

iki tuvalet, iki banyo bir sauna var bizde. misafir tuvaleti ayrı, ne bileceksin sen fakir.

neyse misafir gittiğiniz evde sadece el-yüz yıkanır, sıçılmaz.
Nasıl yani.. bok deliğe dayandı diyelim ne yapacağız? Büzzük ne kadar sıkabilirsin.. bir yerde kaçar ama canım.
Sizin sauna taşlı çok güzel..

Nasıl yani.. bok deliğe dayandı diyelim ne yapacağız? Büzzük ne kadar sıkabilirsin.. bir yerde kaçar ama canım.
Sizin sauna taşlı çok güzel..

valla onu misafirliğe gitmeden önce düşüneceksin. evden veya işten çıkmadan önce boşaltim yapacaksın. ondan sonra ceset sıçar gibi tuvalet tıkamasıyla karşı karşıya kalabilirsin, sen boka, bok sana bakar durursunuz....

Gain’de orta kafa aşk diye bir dizi var onun bir bölümünde konu edilen yer. Hahah cok komikti.

Burda genelde kendi basina olan evlerde var + biraz buyuk metre kare apart. Kaliyorsaniz ordada mevcut. Iyi oluyor ..duslu sana ayid banyoya degilde misafir wc isi goruyor

@Karga burada harika muhabbet dönmüş ya, evde ki sauna duruyor mu hâlâ kardeşim..
O günden beri misafirliğe gittiğimde tuvalete girmiyorum..

Ulan kahkaha attım, o hissi bilirim kardeşim.. çok boktan bir konu oldu.. bir anım var ve diğer yerden anlatayım..

Misafirlikte yada dışarıda herhangi bir yerde tuvaleti kullanmam ……. Ve bana gelen misafirin de aynı şekilde tuvaleti kullanmasını istemem
Ama malesef insanlar bu hassasiyeti anlayacak uygulayacak kıvama gelmediler henüz
Haa banyo da aynı şekilde ….

Son düzenleme:
Misafirlikte yada dışarıda herhangi bir yerde tuvaleti kullanmam ……. Ve bana gelen misafirin de aynı şekilde tuvaleti kullanmasını istemem
Ama malesef insanlar bu hassasiyeti anlayacan uygulayacak kıvama gelmediler henüz
Sana gelsek giremiycez mi? Tövbeler olsun hdhdhhd

Bir gun bu forumda scat vari konu acilicak dese birileri.
Hassttr lan ordan derdim.
Misafir kenefi mevzusuna okeyimde sicma anilari biriktirmekte nedir heyhat?

Ama malesef insanlar bu hassasiyeti anlayacan uygulayacak kıvama gelmediler henüz
Altına mı sıçsın eve gelen.

Geri