Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Baklava da vardi ama orada.. :nee:
Onu da mi sen yaptin? Bir de incirimsi bir seyler, o ne tam olarak?
Hepsini bi aciklasana, yutkunma effecti :p
ooo yeriz![]()
Yok canim baklava dukkandan geldi ben yapmadim.
İncir, ceviz, hurma ve kuru siyah uzum var.
Diger borcamdaki tavuklu cevizli salata :oy:
Pastahane var baklava ordan geliyo niyazi ustaya sorar ögrenirim nasil yaptigini
Ohh, rahatladim :p Baklavayi da sen yapsaydin, atacaktim kendimi :p
Ellerine saglik, cok guzel gozukuyorlar.. (Bir tek sarma yapabiliyorum ben :p )
Baklavayi cozdugunde, yanina cirak olarak gelicem![]()
annen seni evlendirmege calisiyo demedi deme![]()
Sen hep gel sana hergun sararim dolmaÇok güzel görünüyor..Foruma bir gireyim dedim sarmaları görmek iyi gelmedi![]()
annen seni evlendirmege calisiyo demedi deme![]()
Oralarda işi iyi , eli yüzü düzgün birisi varsa verelim kayfeyi![]()
Tesekkur ederim guzelimGahveeeeeeeee kac kisisiniz olm siz ben sekiz sayiyorum kadraja girmeyenler haric xD
Ama elcazlarina saglik gahve hanim dolmalar burdan guzel gorunuyo kaleem gibi bizim deyisle xD
Ama niye baklava kadayif gibi guzel bir tatli varken![]()
![]()
Sky rus kuzenim var moskovada oturuyo x6 suruyo kendi evi var, kafesi var, uyar mi :p
Tesekkur ederim guzelimUnvden arkadaslar baskin yapti o yuzden biraz kalabaliktik
![]()
Bi onceki gece kadayıf vardi degisiklik olsun dedim :oy:
Hooo tamam ya sen bakma bakalava sevmeyen birisinin laflariydi onlar ヽ(´▽`)/
Ricamdir ne demek amaaaa velakinnnnnnn ben gelirsem bana ne yapcen ona gore konusup anlasalim herseyi yiyemem ben :haha:
Tesekkur ederim guzelligim :öp:Süper gözüküyor canım emeğine sağlık eminim lezzetleri de harikadır :tatlı:
Tomom kankiDetayları özelden konuşuruz![]()
Kuzu senin yasindayken ben de bilmiyodum ogrenirsin zamanla. Borcamdaki cevizli tavuk salatasi. İcinde tavuk, ceviz, dere otu, mayonez ve yogurt var :oy:bir ben beceremiom yemek yapmasınıkıskandım
)))) borcamdaki cevizli yalancı çerkez tavuğu mu