Misafir çocugu

Konu sahibi son olarak 666 gün önce görüldü
kenara cekıp gızlıce dovup sessızce aglamasını saglamanız gereken cocuk :T:

benim odaya çıkarsa gizlice dövüyorum ailesi noldu deyince düştü diyorum zaten benim odayada giremiyolar oda çok yüksekte

Çok şımarıksa çeşitli korkutma eylemleri uygulanır :p
Ağzı var dili yok modundaysa sarıp sarmalanır : )

bu ne? bu ne? diye sürekli soru soran birey.

gözlerinizi pörtletip kişneyince bir daha yaklaşmayan veletler

Her yeri karıştıran hiperaktif bir çoçuk ise sinir oluyor insan. Yoksa çoçukları severim (:

Misafir çocuk bir oyuncak beğenir ve ister. Ev sahibi anne-baba oyuncağın asıl sahibi olan çocuklarına hiç sormadan ''alsın, alsın birşey olmaz'' der. Karşı tarafa iyilik yapmak isteyen ebeveyn, diğer yandan kendi çocuğunu insan yerine koymadığını, düşüncelerine önem vermediğini göstermiş olur.

Çocuk bu tarz geri bildirimlerle sık karşılaşırsa, zamanla kendini değersiz hissetmeye başlar..

Nedense bu çocuklar genelde kendi evlerinde pek bir mülayim oluyorlar ama başka bir eve gittiklerinde birden canavar kesiliyorlar

Fotoğrafçılıkta müşteri modeli var bir de, poz verdirene kadar fıtık çatlatan :T:

Pc'dekin herseyin yeri degisir, oyun sitelerindne bir suru seyler konuk olur pc'ye
Oda desen berbat olur, odami kitliyorum valla artik, kizamiyorum cunku misafirlerin cocuklarina. Mecbur yani mutfakta caylaniyoruz gidene kadar.

Geri