mIRCTR.ORG & SohbetX.ORG

Konu sahibi son olarak 1290 gün önce görüldü
Site URL: mIRCTR.ORG / SohbetX.ORG

Domain Kayıt: mIRCTR: 2005 / SohbetX: 2006

Domain Bitiş: 2020

Kayıtlı Olduğu Firma: Isimtescil / SekerShell

İstenilen Fiyat: 3000 TL

Banlı olduğu sponsor: Yok

Banlı olduğu arama motoru: Yok

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:: Yok

Site ile sağlanan servis : ( Sohbet sitesi, Arkadaşlık sitesi, Toplist, Haber Sitesi gibi.): Sohbet sitesi

Kullanılan sistem adı (Vbulletin, Wordpress vb.): Wordpress

Satış Hakkında Özel Notlar: Domainleri daha önce ben bayan bir arkadaşıma satmıştım. Şimdi kendisi de IRC işini bıraktığı için satıyor. Bu işlerden anlamadığı için benim vasıtamla satışını istedi. Diğer gerekli bilgilere PM yolu ile ulaşabilirsiniz.

mIRCTR'nin eski root admin olarak (nitrateX & adeem zamanı ) güzel günlerim geçti. Fırsatım olsa alırdım. Alacak arkadaşa da şimdiden hayırlı olsun.
Hayırlı satışlar.

mIRCTR.Org'un kurulduğu günleri bilirim. Gerçi çocuktuk o zamanlar ancak kısa süre içerisinde mIRCTurk'ün en büyük rakibi hâline gelmişti. Hatta Google'da mirc aramasında mIRCTurk'ü indirdiği için etik dışı SEO taktikleri forumlarda çarşaf çarşaf polemik konusu edilirdi, sonraki yıllarda Sandbox'a girip çıktığında 2009 yılında ilk sahibi İrfan'a link satmışlığım bile olmuştur.

Birkaç defa el değiştirdikten sonra en iyi dönemlerinden birini de Soulfly (Volkan abi) zamanında yaşamış bir sunucudur. Buradan o dönemin forum sorumlusu, Bahtiyar kardeşime selam olsun! :) Daha 1 hafta olmamıştır o günleri yad edeli.

İyi satışlar Absent abi. Domainin senin de elinden geçtiğini yeni öğreniyorum.

Geri