Emare
Platin Üye
-
-
-
-
-
-
Güloşumm canımmm...
Geldiğin ilk günden beri uzaktan uzağa samimi geliyodun bana, sonra olaylar oldu falan derken benim foruma ara vermem gerektiği için tanışamamıştık. Biraz da ön yargılıydım sana karşı, sebebini biliyosun zaten.
Zaman geçti biraz ve Enes sayesinde seni daha tanımadan sevmeye başladım. Seninle ilgili o kadar güzel şeyler demişti ki...
Sonra zaten foruma giriş yapar yapmaz ilk işim sana özel mesaj atıp, o mis kalbini tanımak oldu. İyi ki de özel mesaj attım, iyi ki de tanıştık, iyi ki de o günden bu yana irtibat halindeyiz..
Seninle ilgili o kadar çok iyikilerim var ki... (Saysam mı hepsini tek tek .p)
Sen ve beeennnnn cikcikinnn
**
O kadar eminim ki senin beni sevdiğini ve böyle şefkatle bana bağlı olduğunu...
You're my end and my beginning
https://www.youtube.com/watch?v=450p7goxZqg
How many times do I have to tell you,
Even when you're crying you're beautiful too...
Sabahları günaydın mesajınla uyandırmanı, günümün çoğu zamanının seninle konuşurken geçmesini, geceleri uyumadan önce de o iyi dileklerle dolu mesajlarını o kadar çok seviyorum ki...
Öyle iyi geliyosun ki bana...
İyi ki foruma geldin, iyi ki sadece forum da kalmadı sevgi pıtırcıklıklarımız, iyi ki hayatımdasın, iyi ki en sevdiklerimin en başındasın, iyi ki iyikilerimin en masum beyaz çikolatasısın. (Çikolataymışsın gibi görüyorum seni, her an yiyebilirim öğğğğğğ kork benden .p)
Gözlerinde kaybolmak istiyorum.
Sözlerinle uyumak,
Gülüşünle uyanmak,
Sevginle boğulmak istiyorum, sevgi denizinde
Sevdiğim kadar sevilmek istiyorum.
Ama…İmkânsızı istiyorum, imkânsız olanı,
Yazın kar yağmasını yahut kışın gül açmasını değil
Beni sevmeni istiyorum…
Ama biliyorum ben imkânsızı seviyorum
İmkânsız hep bana cazip geliyor.
Olmayacak duaya amin demek istiyorum.
Ben seni istiyorum…
Seninle sevgimi paylaşmak, seni sevmek
Ve beni seni sevdiğim kadar sevmeni
O, o güzel gözlerinde kaybolmak,
Sözlerinle uyumak,
Gülüşünle uyanmak,
Sevginle boğulmak istiyorum sevgi denizinde…
Sevdiğim kadar sevilmek istiyorum
Evet, ben bu hayattan çok şey istiyorum, en çokta seni...
Bu da bizim şiirimiz olsun mu? Olsun dediğini duyar gibiyim .p
Bu şiiri kendi sesimle söylemek isterdim ama olmaz, cırtlak sesliyim ben biliyosun :T:
O iyi niyetini, yapmacıklıktan uzak hissettiğin duyguyu dile getirişlerini, masumiyetini, kaşını gözünü saçını ağzını burnunu sesini her şeyini seviyorum uleyynnnn .p
Yaşının benden büyük olması benim için büyük avantaj, hatalarımı görüp uyarabiliyosun beni. Tecrübe denen şey fazlasıyla var sende. Ama niyeyse abla demedim ben sana, böyle hani benim yaşımdaymışsın gibi, o kadar yakın hissediyorum ki seni kendime...
Benim iyi olmadığımı hemen anlıyor yahu, halbuki ben çok gülerim belli etmem pek üzüldüğüm de. Müneccim misin yavrum sen? İyi olmadığımı benden önce fark ediyor yaa :T:
Sonra anlatıp, içimi döküp, onun başını şişirip rahatlatıyorum kendimi ohh .p
Bugüne kadar triplerimi, alınganlıklarımı, ergenusluklarımı, gıcıklıklarımı en çok çeken kişi olur kendileri. (Ergenusluk dedim de aklıma sıkay ve hisiyin geldi, onlar da çok çekti benden diğğmii .p)
https://www.youtube.com/watch?v=oj16L919AoA
Bu şarkıyı seveceğine eminim sevdiceğim, ama en çok ve hep beni sev tamam mıı
Gülerdin sen ordan taaa buraya,
Ümitsizliklerim yok olurdu birden,
Lütfen beni sensizliğe mahkum etme hiçbir zaman,
Nasıl sevilmezsin ki,
Aynamsın sen benim, kendime bakarken seni gördüğüm...
Rüyalarım da buluştuğum masum melek, sçs...
Komiklik edeyim dedim .p
Veee sarılı pembeli çiçeklerim sanaaa, şu masumiyetin güzelliğine bak yaaa :ask
Benim masum meleğim, sen hep yanımda ol olur mu? Hiçbir zaman kızmayalım birbirimize, hiç üzmeyelim, hiç tartışmayalım, hiç unutmayalım, uzaklarda da olsan varlığını hissediyor olmam bile yetiyor.
Senin mutlu olmanı o kadar çok istiyorum ki, herkesten her şeyden çok...
Çünkü mutluluğu en çok sen hak ediyorsun, o güzel ve masum yüzün...
Üzüntüden değil de mutluluktan ağla sen bundan sonra inşAllah bitanem benim, duygusal oluşuna hayran olduğum...
Ve her ne olursa olsun yanında olacağımı da hiç unutma, burda seni seven küçük bir cikcik var. Her geçen gün daha fazla en fazla seven...
Sen hep mutlu ol, en mutlu sen ol, en güzel sen ol, beni en çok seven sen ol, seni en çok seven de ben... Veee hiç gitme...
Konuyu kilitleyecek adminemiz, sadece benim mesajım olacak bu konu da. (Kıskanırım biliyosun .p)
Öptüm o ballı yanaklarından :öp:
Geldiğin ilk günden beri uzaktan uzağa samimi geliyodun bana, sonra olaylar oldu falan derken benim foruma ara vermem gerektiği için tanışamamıştık. Biraz da ön yargılıydım sana karşı, sebebini biliyosun zaten.
Zaman geçti biraz ve Enes sayesinde seni daha tanımadan sevmeye başladım. Seninle ilgili o kadar güzel şeyler demişti ki...
Sonra zaten foruma giriş yapar yapmaz ilk işim sana özel mesaj atıp, o mis kalbini tanımak oldu. İyi ki de özel mesaj attım, iyi ki de tanıştık, iyi ki de o günden bu yana irtibat halindeyiz..
Seninle ilgili o kadar çok iyikilerim var ki... (Saysam mı hepsini tek tek .p)
Sen ve beeennnnn cikcikinnn
O kadar eminim ki senin beni sevdiğini ve böyle şefkatle bana bağlı olduğunu...
You're my end and my beginning
https://www.youtube.com/watch?v=450p7goxZqg
How many times do I have to tell you,
Even when you're crying you're beautiful too...
Sabahları günaydın mesajınla uyandırmanı, günümün çoğu zamanının seninle konuşurken geçmesini, geceleri uyumadan önce de o iyi dileklerle dolu mesajlarını o kadar çok seviyorum ki...
Öyle iyi geliyosun ki bana...
İyi ki foruma geldin, iyi ki sadece forum da kalmadı sevgi pıtırcıklıklarımız, iyi ki hayatımdasın, iyi ki en sevdiklerimin en başındasın, iyi ki iyikilerimin en masum beyaz çikolatasısın. (Çikolataymışsın gibi görüyorum seni, her an yiyebilirim öğğğğğğ kork benden .p)
Gözlerinde kaybolmak istiyorum.
Sözlerinle uyumak,
Gülüşünle uyanmak,
Sevginle boğulmak istiyorum, sevgi denizinde
Sevdiğim kadar sevilmek istiyorum.
Ama…İmkânsızı istiyorum, imkânsız olanı,
Yazın kar yağmasını yahut kışın gül açmasını değil
Beni sevmeni istiyorum…
Ama biliyorum ben imkânsızı seviyorum
İmkânsız hep bana cazip geliyor.
Olmayacak duaya amin demek istiyorum.
Ben seni istiyorum…
Seninle sevgimi paylaşmak, seni sevmek
Ve beni seni sevdiğim kadar sevmeni
O, o güzel gözlerinde kaybolmak,
Sözlerinle uyumak,
Gülüşünle uyanmak,
Sevginle boğulmak istiyorum sevgi denizinde…
Sevdiğim kadar sevilmek istiyorum
Evet, ben bu hayattan çok şey istiyorum, en çokta seni...
Bu da bizim şiirimiz olsun mu? Olsun dediğini duyar gibiyim .p
Bu şiiri kendi sesimle söylemek isterdim ama olmaz, cırtlak sesliyim ben biliyosun :T:
O iyi niyetini, yapmacıklıktan uzak hissettiğin duyguyu dile getirişlerini, masumiyetini, kaşını gözünü saçını ağzını burnunu sesini her şeyini seviyorum uleyynnnn .p
Yaşının benden büyük olması benim için büyük avantaj, hatalarımı görüp uyarabiliyosun beni. Tecrübe denen şey fazlasıyla var sende. Ama niyeyse abla demedim ben sana, böyle hani benim yaşımdaymışsın gibi, o kadar yakın hissediyorum ki seni kendime...
Benim iyi olmadığımı hemen anlıyor yahu, halbuki ben çok gülerim belli etmem pek üzüldüğüm de. Müneccim misin yavrum sen? İyi olmadığımı benden önce fark ediyor yaa :T:
Sonra anlatıp, içimi döküp, onun başını şişirip rahatlatıyorum kendimi ohh .p
Bugüne kadar triplerimi, alınganlıklarımı, ergenusluklarımı, gıcıklıklarımı en çok çeken kişi olur kendileri. (Ergenusluk dedim de aklıma sıkay ve hisiyin geldi, onlar da çok çekti benden diğğmii .p)
https://www.youtube.com/watch?v=oj16L919AoA
Bu şarkıyı seveceğine eminim sevdiceğim, ama en çok ve hep beni sev tamam mıı
Gülerdin sen ordan taaa buraya,
Ümitsizliklerim yok olurdu birden,
Lütfen beni sensizliğe mahkum etme hiçbir zaman,
Nasıl sevilmezsin ki,
Aynamsın sen benim, kendime bakarken seni gördüğüm...
Rüyalarım da buluştuğum masum melek, sçs...
Komiklik edeyim dedim .p
Veee sarılı pembeli çiçeklerim sanaaa, şu masumiyetin güzelliğine bak yaaa :ask
Benim masum meleğim, sen hep yanımda ol olur mu? Hiçbir zaman kızmayalım birbirimize, hiç üzmeyelim, hiç tartışmayalım, hiç unutmayalım, uzaklarda da olsan varlığını hissediyor olmam bile yetiyor.
Senin mutlu olmanı o kadar çok istiyorum ki, herkesten her şeyden çok...
Çünkü mutluluğu en çok sen hak ediyorsun, o güzel ve masum yüzün...
Üzüntüden değil de mutluluktan ağla sen bundan sonra inşAllah bitanem benim, duygusal oluşuna hayran olduğum...
Ve her ne olursa olsun yanında olacağımı da hiç unutma, burda seni seven küçük bir cikcik var. Her geçen gün daha fazla en fazla seven...
Sen hep mutlu ol, en mutlu sen ol, en güzel sen ol, beni en çok seven sen ol, seni en çok seven de ben... Veee hiç gitme...
Konuyu kilitleyecek adminemiz, sadece benim mesajım olacak bu konu da. (Kıskanırım biliyosun .p)
Öptüm o ballı yanaklarından :öp: