Minibüste Şoför Yanına Oturmak

Konu sahibi son olarak 923 gün önce görüldü
Süphesiz ki minibüsteki en rahat yerdir.Buna itiraz edecek kimse yoktur.
Yer verme sorunu yoktur.Zaman zaman soförle muhabbet edip ortak küfür ettiginiz durumlar da olabilir.Ama inene kadar muavinlikte islamin sartlarindan biridir.
Siz o ön koltuga oturdugunuz andan itibaren paradan sorumlu muavinsinizdir.
Zaten Türkiyede bunu bilmeyen bir Allahin kulu yoktur.Bindikten sonra itiraz etmek beyhude bir davranistir.
Arkadan uzatilan paraya karsilik ;

- Neresi?
- Bir kisi mi?
- Bozuk yok muydu?

...gibi

Sorular sorar, genellikle 10/5 kurus/25 kurus/50 kurus/1 TL icin ayrilmis tahta kutudan para üstünü alip arkaya dogru uzattirirsiniz.Soför bu durumdan asla rahatsiz degildir.
Bozuk paralari alip vermenize bakmaz bile cogu zaman.
O 20 dakikalik yolculukta resmen soförün güven simgesi olursunuz.
Inerken de hayirli isler/kolay gelsin demeyi ihmal etmezsiniz.

Bazen trafikte kaza atlatırız başlar şoför sana dönüp derdini anlatmaya kızgın bi halde sende evet he yav haklısın der kafa sallarsın :D

Tek kullanımlık muavin gibi bir durum...!

acayip sıkıntıllı olaylar :D çok severim çoookkk o para uzat para ver öğrenci tam bi yerden sonra hastanede incek varmı herkes kampüsmüüüü diye bağıraasım geliyo :zuha:

Bakan yardımcısıymış gibi hissettirir. :p

Liseye gidiyordum, sevgilim bana kızmıştı en önde oturuyorum diye.Neymiş efendim sevgili sanarlarmışmış

Şimdi düşünüyorum da sanırım benimki o zamanlar çok Türk sineması izlemiş :D

kimse parayı uzatmasın bana doğru diye oralı bile olmadığım koltuktur:D

Şöför'ün Derdini, Hayat Hikayesini Dinleriz Daha Çok.

Sohbetin Dibine Vurulur. :)

Ön koltuk fobim olduğu için oturmam.

O kadar şanslı olamadım hiç merdiven ucunda yolculuk tercihim püfür püfür.. :d

tabiki rahatlik açısından güzel ama çenesi düşük bir şöfeer abiyse bu hele ki adanadaysan çarşıya 35 dakka olup araba boşsa o adam bi başlar ağlamaya dolmuyorda şöyle olmyorda böle olmuyorda mazot olmus 5 lira muhabbeti bi süre sonra sene 2000 rusyaya gittiydim çalışmaya gibisinden dayinin maceralarini dinlemeye kadar gider o konu.

Geri