Mini şort giyer misiniz?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
En son 7-9 yaşları arasında giymiştim..
Hele şu iri baldırlı basenli kızlar nasıl giyebiliyor çözemedim büyük bir özgüven.
IMG_4956.jpeg

Bence de helal olsun onca sığ düşünen insana inat, belirlenen güzellik standartlarının ve sistemin dayattığı güzel(!) algısının dışında kaldığını bile bile o şortu giyen kızlara helal olsun.

Bence de helal olsun onca sığ düşünen insana inat, belirlenen güzellik standartlarının ve sistemin dayattığı güzel(!) algısının dışında kaldığını bile bile o şortu giyen kızlara helal olsun.
kalın bacak > çalı çırpı bacak. ohh giyin kızlar, giyin.şdlkf

sen üzerinde "söke un" yazan çuval bile giysen yakışır yeldacığım....

selülütleri fışkıranlar giymesin fena gözüküyor

Tatil yerlerinde fazla kilolu kadınlar bikini de giyebiliyor çünkü konu birilerinin göz zevki değil ve mayodan daha sağlıklı buldukları için tercih edebiliyorlar.

Mini şortu da giyip giymemek yine kendi tercihleridir.

şortun her türlüsünü severim........ kapri gibi olanlar hariç ama onlar biraz tarikatçı işi gibime geliyor.......

mini sort giyer miyim > yup
disarda giyer miyim > nope
giyenlere, yakisip yakismiyor olsa bile, tuhaf bulur muyum/bakar miyim > nope

zaten ben evde neredeyse <abartiyorum> ciplak geziyom, mini sort neymis. misafir istemememin nedeni de biraz bu :d

Geri