Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya bön bön baksın. Bakmasına laf eden yok. O baktığı ile kalacaktır. Ama bir başkası o kadına sahip olacak yeterlilikte olacaktır. Kudurdukları o zaten. Arzulayip sahip olmamak. Şiddetleri öfkeleri hep bu yüzden.İlla bir suçlu mu olması lazım ?
Kısa giyinildi diye bön bön bakmak mı lazım? Veya istediğin gibi giyinmek için suçlu mu olmak lazım? Saçmalık.
Ya bön bön baksın. Bakmasına laf eden yok. O baktığı ile kalacaktır. Ama bir başkası o kadına sahip olacak yeterlilikte olacaktır. Kudurdukları o zaten. Arzulayip sahip olmamak. Şiddetleri öfkeleri hep bu yüzden.
Edit "sahip olmak" derken eril egemen tavır algılanmasın. Kadınlar çıkar bana buradan yüklenir şimdi. Seçici olan kadındır. Erkek seçilmeyi bekler.
Ama o dişi aslanlarda kabahat. Ormanda göt açık dolasilir mi? Edeb yahû.
Son bi kaç yıldır hep belgesel izliyorum, aynı aslan,çakal,çita gibiler. Güçleriyle dişiyi kazanmaya çalışıyorlarBöylelerine ne ceza versen az gelir zaten usta. Adamların gözü şehvet duygusu ile kör oluyor.
Nasıl yobazca bir düşüncedir bu böyle, isteyen istediğini giyer. Herkes sapıkça düşünmüyor sizler gibi, herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.
Ayrıca ki halen giyim, kuşan ile ahlak kavramlarını tartışan bir toplumdan bir halt olmaz olmuyor da görüyoruz.
Kardeşim çok haklısın bence bunu protesto etmek amaçlı mini etek ile sokağa çıkmalısın ve halkın bu konuda ki sesi olmalısın.
KSHMR Mert kardeşime katılıyorum giyde meydan delikanlı görsün