Minêl. & Perii

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Şunu Belirteyim,Burcuya Bu Düşüncemi Söylediğimde,Başkalarını Kıskandıgımızı Düşünüp Açmış olabileceğimizi Düşünebilirler,özellikle ben Açarsam Dedi. Neden Böyle Dediğini Anlamadım Fakat,Meğer Benim Gibi Düşünüp Ortak Sayfa Açan Arkadaşlar Olmuş. Demekki Kalpler Ve Düşünceler Bİrmiş:p
Sürekli özel msjlaşmaktansa,Arada Burda konuşalım Edelim Dedik. Daha Doğrusu Ben Didim:p Kimse Bize özendi Demesin,Cünkü Sitedeki olayları takip etmediğim İçin,Biranda İçimden Gelen Bir Fikirdi:p

Hayırlı Uğurlu olsun. :kiki:

kızım özeldeki düşüncemi ne buraya yazıyorsun sen :kiki: neyse güzel bir açıklama oldu özelde yazışmaktanda kurtardım aç kapa aç kapa yoruluyordum :p Hadi özelimide kapatıyorum :D
Hadi bakalım hayırlı olsun :p

Herkes Nickini Değiştirmiş Sanki,Tanımıyorum Kİmseyi yaa :p
@Başak Beğendiğine Göre Arkadaşın Durumunu Oda Özenti Diyor bize Burcu:kiki: Çok Ayıp Kınadım sizleri Aa Dostlar .!! .:kiki:

Misafire Kapılarımız Açıktır.Buyrun Efendim,şöyle geçin:p kız Perii Çau koy:kiki:

Herkes Nickini Değiştirmiş Sanki,Tanımıyorum Kİmseyi yaa :p
@Başak Beğendiğine Göre Arkadaşın Durumunu Oda Özenti Diyor bize Burcu:kiki: Çok Ayıp Kınadım sizleri Aa Dostlar .!! .:kiki:
aynen ya ben sana açmayalım dedim :D ama bzi gibi boyle sohbet eden yok diğerleri bişey paylasıyordu sadece biz bişey paylaşmayacaz ki :D sadece sohbet amaçlı :D burcu deyip durmasana kızım :D Perii deyip etiketleyebilrisn beni :D

Misafire Kapılarımız Açıktır.Buyrun Efendim,şöyle geçin:p kız Perii Çau koy:kiki:
sen yokken ben burayı doldurum o zaman :D bu saate ne çayı ya senin iş yok her halde :D hadi ben çekirdek alıp film izliyecem :D sende çayı bırak uyu yarın sabahın korunde kalkacaksın :D

Onun Adı Perii,Lütfen Arkadaşım.Biraz Dikkatli olalım !

OLdumu kız ahahaha. misafir o,öp basına koy:D

tumblr_lybebtg3D21qgkh3mo1_500.jpg

çay çay diyorsunuz da çay konsuuda vardı be :D alın size mis gibi çay :D afiyet olsun ben filme gider :D

Maalesef Senin Gibi Lüks Bir hayatım Yok Perii.Bende Gideyim Yatayım,Yarın İşBeniBekler.Bİr kasiyer kolay yetişmiyor:kiki: beynimi ellerimi, ve gözlerimi dinlendireyim ehehu

Maalesef Senin Gibi Lüks Bir hayatım Yok Perii.Bende Gideyim Yatayım,Yarın İşBeniBekler.Bİr kasiyer kolay yetişmiyor:kiki: beynimi ellerimi, ve gözlerimi dinlendireyim ehehu
Tamam hadi sana iyi uykular bizede iyi seyirler yarın geyiğe devam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri