Minel Aşk

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sitenin yeni uyelerinden hanim bir genc. Antalyali sicak memleketten sicak birisi. Aktif ve katilimci. Simdilik benden bu kadar. (:

Dehşet şekilde aktif bir üye.
Hoş gelmiş kendileri. Durgun, kendi halinde, tek düze mesajları olan biri *ilk izlenimim* fark ettiğim başka şeyler olursa eklerim.
Gönüllerince olsun.

Genelde depresif takılmayı seviyor sanırım.
Sessiz,sakin,kendi halinde yeni bir üye.
Daha yakından tanışmak dileğiyle.(:

Yeni ama ortama hemen alisan uyemiz
Tanidikca birseyler daha eklerim :)

Dunya nefrete meyletti.

Aktif Birisi Yorumcu Olmaya Calışıyor Ama Pek'te Başarılı Değil Bu Konuda :)
Yenidir Alışır Tekrar Hoş Geldi Diyelim :)
Ve Sıcak Kanlı Birisi Umarım Bi An Önce Forum'a Alışıcaktır :)

İyi Forumlar...

~Saygılar

Zaman aralığında en çok denk geldiğim üye. Hızlı bir giriş yaptığı halde kendisine çabuk kapanan biri gibi.

Bu forum için iyki gelmiş dediğim üyelerden birisi sohbeti ve naif olması da ayrı bir güzel kısa ve özü iyki geldin iyki varsın:))

Minel Aşk
Benim takımdaşım. :cici:
Çok sessiz, sakin, kendi halinde, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan hanımefendi bir üyemiz. Sempatik bir duruşu var. İyi ki gelmiş dediğim bayan. Kendisiyle hiç muhabbetim yok; ama sevgi beslediğim ve saygı duyduğum biri. Tabii bunda Fener'in etkisini yadsıyamam. :dyg:
Allah iyilerle karşılaştırsın, gönlünce olsun her şey. :cici:

İyisin hoşsun konuşkansın sevecensin arkadaşcanlısın sevdim kısacası :)

konusunuda ben açmışım :T:

konumuda sen açmıştın çapkınsın demeyi unutmuşsun dün :T: neyse ben hatırlattım sıkıntı yok.

Aman Allah'ım , Ben bu denli hanımefendi bu denli saygılı ve sevgili bir hatun daha görmedim.
İnsan susarken dahi huzur verir mi ?
- evet veriyor işte (:

Daha aktifti ama bu aralar göremiyorum pek, kendi halinde sessiz sedasız bayan.Mesafeli olması iyi

Mesafeki olmak her daim iyidir duruşunu ve çizgisini hiç bozmasin

Kimseye zararı,laf dalaşı olmadan kendi halinde takılan saygın üyelerden (:

Oyunlar bölümünde belirli bir oyunları var onları oynayıp gidiyor hanım kızımız :D hakkınıda veriyor oyunların mantıklı oynuyor :D Film tavsiyesi ararken iyi ki Minele sormuşum diyorum bu o işin uzmanı test edilip onaylandı :D çok film izlemiş çok kitap okumuş biri olarak düşünüyorum. Sakin hanım hanım naif biri saygıyı sonuna kadar hakediyor :umursama:

Çok istiyorum senin gibi sessiz sakin mutlu olmayı ama yok ya bana göre değil böyle şeyler. Çok zıtsın canım bana <adadfas :D
Hep böyle ol sen güzellik. :)

Tanışmıyoruz fakat kendisini oldukça Asil ve sır dolu biri olarak düşünüyorum.Herşey gönlünce olsun.

Meleklerden biridir.Öyle huzur verici ki.Ondan yana insan asla mahzun olmaz.:öp:
Sevgisini hissettirir,çok naziktir,çok düşüncelidir.Okuduğu kitaptan paylaştığı tümceleri hep özenlidir.
Sen hep ol Minel Aşk.Sevgilerimle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri