Min Manifestosu

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bu foğumda yeminlen çözemedim şu adminleği.başka foğumdaydım daha önce Gökyüzü davet etti geldim buğaya.
Oğdada beni hep banlıyolağdı buğdada banlıyolağ istikrar sürüyo :D

Bu konuyu kendim için açmadım dediyim gibi başka yeğdede ota boka banlıyoladı fağklı nickle giğiyodum kimseğe küfüğde etmiyoğdum hatta kendimi saklamıyoğdum bile gene banlıyolağdı.
en son başlağım lan foğumunuza dedim bidaa giğmedim.
ama buğda herkesi banlıyolağ lan :D bigün bakıyom adam özel üye bigün banlı üye eğtesi günü co administiğatör :D

bak amerikada hiç öyle diil.dayımınolu mahmut berk orda yaşıyo onlağ hep gülerek birbirine fuck diyo püro içiyolar golf oynuyolar.
bizim türkiyede türk dil kurumunun argo olarak nitelendirmediği şeyi bile millet küfür olarak görüyo :D
bu konudan sonra muhtemelen sonum fıkrasına gülünmeyen adamın anlattığı fıkra gibi olucak.banlancam banlancam dedim inanmadınız şimdi noldu die yazdırın bari ban sebebime.
bi şikayet olarak yazmadım bi cevap beklemiyom yani,normal bi konudur.konu iconundaki +18 zeka yaşıdır.

etiketler : babayin,kemüğü

yazık la sağa bu zamanda bulaşık yıkayan yakışıklı uşak bulmuşlar alacakları yerde banlıyolaaaa :D

Sen geldiğinde de sinyalleri vermiştin zaten kendini tanıyorsun banlanacağını biliyorsun :p

Adminler iyi iyide sadece bitanesi b*k'a sariyor, sorsan oda ne yaptigini bilmiyordur.
Yani bosver takilabildigin kadar takil.

İyi güzel hoş diyorsun da burası işte amerika değil, öyle sırıksız sırıkla atlayan kitleler göremezsin.Ağızda pro ile gezen kitleler göremezsin.Birbirlerine fütursuzca küfürler edip bundan zevk alıyormuşcasına gülerek eğlenen kitleler göremezsin.Daha bir çok örnek yazarım da uzun yazı okumayı sevmeyen kitlelerde görsün isteriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri