Tibet
Altın Üye
Bu sözünü yazdım bir yere, milyarder olduğunda hatırlatırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Almaz, bütün arkadaşlarını, ilk beni engeller.. sonra akrabaları.. isim soyisim değişikliği ile hayatına devam eder.. umarım zengin olmazsın, seni kaybetmek istememAkrabalarima da arkadaşlarıma da alırım... off keşke olsam gerçekten kendimi düşünmüyorum
akraban yap beni.Alirdim.
Cünki cömertim.
Kaynanandan izin al.akraban yap beni.
ona söylersem o da isterKaynanandan izin al.
Olsun.ona söylersem o da ister
asenin bu kadar zengin olduğunu öğrendikden sonra benim bile kız olasım geldiBenle sevgili olacak kiz ne sansli (!)
sen milyarder olmadan da yapıyon np..şu an sülalede dara düşen olduğunda borç veren, iş arayan varsa yardımcı olan, hesap ödenecekse ödeyen, para dendiğinde akla gelen kişilerden biriyseniz, muhtemelen milyarder olduğunuzda da benzer şeyler olur. sadece desteğiniz 50-100 bin borç vermekten öteye geçip ev için peşinat vermeye ya da araba için eksiği tamamlamaya evrilir. şu an nasıl bütçeniz müsaitse bile gidip hiçbi akrabanıza iphone 16 alıp vermiyorsanız, o zaman da ev araba alıp vermezsiniz. bunlar birer kıyaktır ve kardeş/yeğen gibi çok yakınlara yapılır.