Milsa

Konu sahibi son olarak 906 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma yeni üye oldu uzun sohbet etme imkanımız oldu çok samimi, gülmeyi seven enerji dolu biri. Onu tanımak güzel :)

konusu açılınca profiline girip son mesajlarına şöyle bir baktım, anladığım kadarıyla son sözü hep söyleyenin kendisi olmasını istiyor,
okey oynamayı ve çay içmeyi seviyor.
son 10 mesajdan edindiğim izlenimlerden çıkarımlarım bu kadar,
hoş gelmiş

Yeni üyelerden.
Cıvıl cıvıl birisine benziyor.
Hoş gelmiş hep görmek isterim burada.
Tanıdıkça uğrarım yine,herşey gönlünce olsun canım.:cici:

daha tanışamadık ama kendinden çok iyi bahsetmiş olduğu bir konu açmış :)

çok iyi ve koca yürekli birine benziyor, inşallah istediklerine kavuşursun :cici:

ulan yillardir etrafimizda olan insanlari taniyamiyoruz 1 haftalik uyeyi nasil taniyip yorimliyayim?

ilerde biseyler olusturursam yorum yapacagim.

Ben 18 falan sanıyordum. 24 yaşındaymış. Ayrıca öğretmenmiş. Dikkat etmemiştim daha önce yazdıklarına; ama gayet mantıklı ve olgun duruyor. Keman çalabilmesi imrenilesi; hatta kıskanılası bir özellik. Her şey dilediği gibi olur umarım. Hoş geldi yeniden.

hakkında pek birşey bilmiyorum ama genel olarak aktif girişken neşeli biri gibi.

Ben de tanidikca yazacagini beyan edenlerden olmak istiyorum; tanidikca yazarim.

Yazdiklariyla sevdim zaten kendisini..gülec yüzlü..konuskan ..sevecen birine benziyor :)
biraz daha tanistigim gün olsa bile fikrimin degisecegine inanmiyorum :D en fazla daha cok severim o yüzden tekrar hosgeldin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri