milli takıma hoca öner

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gençlerle anlaşabilmesi, vizyon sahibi olması, iyi bir hoca olması nedeniyle sergen hoca diyorum. sergen hoca toparlar bu takımı.

Grande terim çok başarılı geçen sene 1 golle şampiyonluk kaybetti bu sene o sene

Sergen Yalçın olsun bence de. Başka yok öyle yapabilecek zaten.

fevo fatih hoca emeklilik hayali kuruyor. kafada bitirmiş. sergen iyidir iyi. milli takım eskiye biz deliye dönelim.

okan buruk..
ama sergen yalçın'ı getirecekler her zaman yaptıkları gibi klübünde başarılı olan hocayı çalmak için.

Süreyya olsun bence
Gavurun dilinden iyi anlar

• Beğen
Tepkiler: ne
Genç jenerasyon a genç teknik adam lazım.
Şenol gibi F.terim gibi kaşarlanmış hocalara artık yer yok!

Okan Buruk ya da Sergen Yalçın tercihim.

Tayfun Korkut, Ömer Erdoğan, Erol Bulut, Çağdaş Atan, Okan Buruk gibi genç jenerasyon iyi ama bence kimse yazmamış fakat üç yıldır Sivas'ı yukarıda tutan Rıza Çalımbay var.
Üç yıldır oynattığı oyun ile en başarılı takımlardan birisi Rıza hoca, geçen sene şampiyonluğu etkiledi.
Benim tercihim kesinlikle Rıza hoca olurdu.

baya baya öneriyorsunuz..... ben geyik konusu sanmıştım, murat övüç dicektim..... tamam önerin uslu uslu siz......

okan buruk - cagdas atan birlikteliği ile bir ekip kurulması taraftarıyım. bunların uzerine de tecrübeli bir adam olması gerektigini düşünüyorum bu da Rıza hoca olabilir.

gabinin yazdığı ekip dünya kupası 2. si olur bu arada minimum

ama Sir Şenol Güneşi kovmazlar , o hamsi kendi kendine de gitmez zaten kısır döngü

okan buruk gelsin ucuza gelsin ama milli takım işte oynasın dursun kupa beklentimiz de olmasın

okan buruk - cagdas atan birlikteliği ile bir ekip kurulması taraftarıyım. bunların uzerine de tecrübeli bir adam olması gerektigini düşünüyorum bu da Rıza hoca olabilir.
Teknik direktör Ünal Karaman veya Rıza Çalımbay olabilir. Zaten bundan kötü olamaz abi, bir kere de bu adamları deneyelim ne olacak sanki.
Ben Okan Buruk ve Çağdaş Atan'ın bu saatten sonra yardımcı hoca olacaklarını sanmıyorum. Çünkü ikisi de kendilerini ispat etti bence, çalıştırdıkları takımlarda bir şeyler başardılar bir felsefe benimsettiler insana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri