Milli Piyango İzdihamına Giren Müslümanlar

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet. Hükümetin en büyük rezaletlerinden Allah'ın haram olarak buyurduğu milli kumar kuyruğuna giren müslümanlar kameralara yakalandı.

Haram olduğunu biliyorum, bilerek yapıyorum fakat inançlı bir insanım. Çakallık yapıp Allah affetsin diyor. İnançlı bir insan örneği. Onun deyimiyle ben inançsız oluyorum.

[YOUTUBE]Vca69OmZabM[/YOUTUBE]

Namaz kılıyorum, Kur'an okuyorum diyor. Kayseri'den özellikle haram olduğunu bile bile bilet için geldim diyor. Bu yaşıyla devletten aldıkları para yetmiyormuş. Yüzbinlerce genç var asgari ücrete çalışıyorlar. O gençler bu kadar parasızlıktan dem vurmuyor.Tövbe etmesi gerekenler var önce onlar etsin diyor. Mevzuya bak. Senin inandığın Allah tövbeleri sıraylamı kabul ediyor. Sen müslüman değilmisin Allah'ın yüceliğinden haberin yok mu? Her gün kıldığın namazda Fatiha suresinde yalnız senden rızık dileriz dediğini bilmiyormusun?

[YOUTUBE]pxKz6IeiZQg[/YOUTUBE]

Çocuğum al dedi kıramadım. Senin çocuğuna olan sevgin Allah'ın sevgisinden daha mı büyük? Resulullah'ı çocuklarından, nefsinden, eşinden daha çok sevmedikçe gerçek mana da iman etmiş olamazsınız dediğini bilmiyormusun. Haca gitmiş kesin cennetlik.

[YOUTUBE]u-r5_pPCiEQ[/YOUTUBE]

Haram olduğunu duyuyorum.Ayette haram şeytan işidir diyor. Ceheneme bilet alıyor inşallah yolum doğrudur diyor. Kafaya bak zina yap,içki iç, haram ye inşeytanlık yap gelip inşallah de.

[YOUTUBE]70gvIf3ZHKA[/YOUTUBE]

Bu insanlar birçoğumuzdan daha zengin fakat birçoğumuz kadar da gönlü zengin değiller. Bunlar yoksulluğun ne demek olduğunu zerre kadar bilmeyen insanlar. Özellikle de bu insanlar kumar sırasına koştuğu gibi Allah'ı için Peygamberi için kılını kıpırdatmayan insanlar.

Bir gün müslümanların Allah'ın Bakara suresinde buyurduğu: Size verdiğimiz rızıktan hayır yolunda harcayın, Öyleyse durmayın hayırlı işlerde birbirinizle yarışın ayetini.. Müslümanlar hayır izdihamına gireceği gün ki o gün bence hiç gelmeyecektir.

Bu yazıyı kim yazdı bilmiyorum,siz yazdıysanız da kusura bakmayın şimdiden de,bütün yazı Allah'ın haram kıldığı milli piyango üzerinden geçmesine rağmen,burada yazılanlar da,buram buram gıybet kokuyor,o da günah değil miydi?
Videolar da cabası,akit yazan bir mikrofonu tutan zihniyete bakıp da yorum yapılmaz.

Bu yazıyı kim yazdı bilmiyorum,siz yazdıysanız da kusura bakmayın şimdiden de,bütün yazı Allah'ın haram kıldığı milli piyango üzerinden geçmesine rağmen,burada yazılanlar da,buram buram gıybet kokuyor,o da günah değil miydi?
Videolar da cabası,akit yazan bir mikrofonu tutan zihniyete bakıp da yorum yapılmaz.

Sayın Irene, gıybet ve eleştiri farklıdır. Ortada kendine hacı,hoca diyen insanların apaçık yaptığı yanlışı hedef aldım. Allah'ın haram kıldığı ve devletin en büyük rezaletlerinden olan Milli piyango izdihamına giren müslümanları eleştirdim bunları yüzlerine karşı da söylüyorum videodakilerle aynı cevabı alıyorum. Malesef zihniyetin çoğunluğu böyle. İmanı elde tutmak kor ateşi elde tutmak gibi olduğu bir devirde yaşıyoruz.

boşver bidahamı gelicez dünyaya diye diye ceheneme koşar adım halindeyiz nerdenmi biliyorum kendimden.

Kapalılar bari siz yapmayın. Ne kadar bilinçsiz müslüman var ya.

Para bana çıkarsa kimliginde Müslüman yazan ama kitap acip okumamis dilinden allahi dusurmeyen sahtekarlari surdurucem. :D

55 veriyor sanırım çıkan kişiye tapacak insanlar var, tarikat lideri olur müridlerimle gezerim

Büyük günahlardan kaçınmak için küçük günahlar ile nefsimizi köreltiyoruz diye bir bahane var :D bende alacam karşı büfeden bi çeyrek maksat küçük bir heycan. insan kendini bilsin ne yaptığının farkında olsun inşallah düzeltir kendini sonumuz hayır olsun :cici:

Büyük günahlardan kaçınmak için küçük günahlar ile nefsimizi köreltiyoruz diye bir bahane var :D bende alacam karşı büfeden bi çeyrek maksat küçük bir heycan. insan kendini bilsin ne yaptığının farkında olsun inşallah düzeltir kendini sonumuz hayır olsun :cici:

Ben 2 tane aldım. Çıkarsa Zlatan'ı alırız. :D

Acikcasi hiç merakim olmadı böyle şeylere.
Ancak müslümanlar diye adlandirmak pek hoş değil benim dusunceme göre.
Tabi yapılanin da doğru olduğunu savunmuyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para için maalesef Haram dinlemeyen hacılarımız hocalarımız da var bü ülkede ..
Onlara fazlasıyla kızıyorum ben de ..
elbet insan kusursuz değildir , günahkardır .. Ama bunu göz göre göre da haram olduğunu bile bile bari yapmayın ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri