Milletvekillerine Tanınan Dokunulmazlık Sizce Kalkmalı mı?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 900 gün önce görüldü
Milletvekillerine Tanınan Dokunulmazlık Sizce Kalkmalı mı?

görevi kötüye kullanan ve görevi suistimal eden , yalan beyanda bulunan , görevde yetkiyi kötüye kullanan insanların dokunulmazlık hakkı olmamalı bana göre sadece görevini icra ve fikrini aşırıya gitmeden söyleme
( ırkçılık yapmadan kişiye hakaret edercesine konuşmadan siyaset yapmak. ) konuları ile sınırlanmalı.Dokunulmazlık insanların kurtuluş olarak milletvekili adayı olmasının önüne geçmeli.Hiçbir sorunu olmadığı halde suçu ne olduğu bile belli olmayan idealarla tutuklu kalan insanlar cezaevlerinde yatarken zimmetine para geçiren bir milletvekili dokunulmaz olmamalıdır.

Bence %100 kaldırılmalı çünkü bir çoğu ya kendi çıkarına ya da vatan aleyhine kullanıyor bu durumu.

kişisel hak ve özgürlükleri tehtid eden hiçkimseye imtiyaz verilmemeli bence birde vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı işlenen suçlarda hiç kimseye özel muamele yapılmamalı

Kürsü dokunulmazlığı olarak kalmalı bundan öteye gitmemeli.

kaldırılsın diyenler ==> einstein

yukarıdaki adam kaldırın gitsin demiş ahaha :D

Dünyada dokunulmazlığı devam eden iki şey kaldı;
Biri Hindistan daki inekler,diğeri de Türkiye de ki milletvekilleri.
Elbette kaldırılmalı. Ama sadece zaytungun yaptığı şakadan öteye gitmeyecek durum. Şaka gibiler zaten pek değerli vekiller.

Evet kaldırılmalı milletin vekili olarak milletten üstün bir varlıkmış gibi görünmemeliler
Suç işleniyorsa da kim olursa olsun aynı muameleyi görebilmelii

Halkçılık ilkesi doğrultusunda kaldırılmalı!

Bu konu hakkında yapılan yorumlar düşünceler faydasız.. İmam bildigini okurmuş.. İşlerine gelmez dokunulmazlıkları kaldırmak..

Hayır kalkmasın ama ülke vatandaşlarınada onların çeyreği bi saygı olsun.Arabamın motoru yandı su kaynattı bi gün hiç unutmam o günü Papa geliyor diye Ankara-Konya yolunu kestiler 4 saat trafikte bekledim orada , brokrasi kentindeyim gerçi biliyorum öyle durumları alışkınımda aslında ama kış günü arabayı çalıştırmasam donacam , eski araba.Neyse o farklı bir boyutta , dokunulmazlık kalkmasın ama adam gibi adam olsunlar...

Milletin vekili gibi davranmayı beceremedikleri sürece, Evet.

Kılıçdaroğlu her gün dayak yer.

Geri