Millet çorap değiştirir gibi sevgili değiştirirken, sen ne yapıyorsun?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Boykot edilecek başlık listesine Yıldız başlıklarını da ekleyeyim bilahare.
Çocuk emojisi atıp durmasından gına. Forumlarda adımız bir pedofiliye çıkmadı zaten.

Millet sevgili peşinde koşa dursun, hadi çorap neyse de ben donsuzluk üstüne düşüncelere dalıyorum... Bakın, bu çok ciddi bir meseledir, don fiyatları... Sadece aşırı üst düzey yakışıklıların tercihi olan Çift Kaplan donları, sadece ve sadece 385 lira olmuş... 5 tane alsan höh para... Nedir bu donların pahalılığı? Ben artık don giymek istemiyorum, vırik olacaksam olayım, çizilecekse çizilsin pantolon altında bir yerler, artık yeter...

Siz insanların sevgililerini pis kokulu çoraplara benzetip konu açarsanız, millet de dondu pantolondu devam edip eksantirik yorumlar yazar. Örneğin Mastor baba.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Aman banane isterlerse jartiyer değiştirir gibi değiştirsinler bizene ayol

İlişkiye başlamak zor aslında, çabuk da bulunacak bir şey değil. Çorap değiştirir gibi sevgili buluyorsa sırada olanlar vardır. Biriyle bitince diğerine başlıyordur. Kolay mı bu devirde birine güvenip hayatına almak. İlşki bitince sil baştan her şeyi yenisiyle başlayıp kendini anlatıyorsun tanımaya çalışıyorsun. Bunlar insanı çok yoran şeyler. O yüzden bazen yalnız olmak yanlış kalpte olmaktan daha iyidir.​

çorap gibi değiştirileni leri
merak eden olmamış
ilgünç

aklıma geldi yakayim bı tane..

Geri