Lila
Platin Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Memnuniyetle dönüsYa denedikten sonra buraya da yazar misin? Yoksa ben yumilashes teknigine devam edecegim![]()
Ouw ben ürün yorumunu okudum ondan aldiydim inanki denemeden birakmam sjsjjsKizlarrrr sakin sakin almayin .p onu da denedim sonuc husraaan. Oyle reklamlarinda gosterdigi gibi pratik takilmiyor.
aa tskler haber verdigin icin
Amazondan aldim benaa tskler haber verdigin icinSen hangisini kullaniyosun tam olarak?
Sorun yok suanda yine alicam o dereceNasıl kullanışlımı
Yok ya ara sira mevzusu aciliyor nasil boyle salakliga imza attigimiza sasiriyoruz. Ustelik kadin kaslarimi simsiyah boyada nasil bir suur kaybi yasadim bilmiyorum tek guzel bir karem yok. Ustelik aile fotosunu annem buyutup salona asmis. Gelen gecen seyretsin bu rezilligi diyor zaar.....İkinizde cok güzel olmuştunuz bence..
slkjhYok ya ara sira mevzusu aciliyor nasil boyle salakliga imza attigimiza sasiriyoruz. Ustelik kadin kaslarimi simsiyah boyada nasil bir suur kaybi yasadim bilmiyorum tek guzel bir karem yok. Ustelik aile fotosunu annem buyutup salona asmis. Gelen gecen seyretsin bu rezilligi diyor zaar.....