Midye Dolma

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ilk yediğimde midem bulanmıştı demek ki aşırı kirli ayakla yapılmış içi, sonra başka yerde yediğimde bayıldım. temiz ayakla yapılmış olabilir o sonradan yediğim… imalatları konusunda hep kötü şeyler duyuyoruz ama ayak sevdiğim tek yer midye dolma galiba :( vazgeçilmez değil benim için ama güzel allahsız… (aklıma gelirse bu yazılanlar kesin bulanacak midem forumlar kapatılsın)

Kokorec ve midye dolma benim olsun
He bide ince kesilmis ciger ve pates benim olsun

Diger tum yemekler sizin olabilir

ya bırak, genç ve güzel kadınların ayaklarıyla ezdikleri üzümden yapılan şarabı, kübalı kadınların bacaklarında sarılan puroyu içmek isterler... bizim midyemize laf ederler... neymiş çıplak ayakmış... midye dolma düşmanları...
efet söyleyeceklerim bu kadar...

imza: dünyadaki tüm midye dolma savunucularının başkanı, aktivist, yrd. doç.

dolması, tavası üff... lezzetlisini yakaladım mı varımı yoğumu bırakırım tezgaha. bir sefer, yiyemedim diye ağlamışlığım var.

Mardinli kardeşlerimizin yaptıkları daha lezzetli oluyor nerede sağlıksız şey var ben oradayımdır..

Bana bir tepsi midye dolma verin , diğer tüm güzel yemekler sizin olabilir...

Leonardo davinci -

Espirimi yapmaya gelmiştim ama yapmışım zaten peh

Çengelköye gidin midyeci ahmetten kovayı alın. Denize karşı keyifle bitirin. Daha sonra 4 yada 5 dükkan geri gelin çınaraltındada çay sigara yapın. Huzuru bulun .

Maydiğ dolm. İngilizcesi olup. Midye dolma yenecek bir olgudur, herkes yemelidir.
Midye dolmalara özel sos, sipesyel midye diye isim takıp size bunları empoze eden müessese ve tezgahtar midyecilerden uzak durunuz.

Zira, köri soslu midye, acı soslu midye, tarzı iğrenç olgular yenecek şeyler değildir.

Midyenin en güzel hali, midye tavadır. Aksini iddia eden zevksizdir.

bi deneyeyim dedim kısa bir zaman önce , i ih gitmedi gidemedi boğazımdan hepsini @Soulker yedi sonra .p

Geri