Midye Dolma

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Normalde ev yemeği olarak en sevdiğim yemek , zeytinyağlı yeşil fasulye ve zeytinyagli dolma lakin bir tepsi midye dolmayi hicbir yemege degisemiyorum cok farkli hazzi var cok ilgilinc kokoreçde öyle mesela

midye dolma candir gerisi patlicandir diyelim gecelim o vakit.

bana bir tepsi midye dolma verin diğer tüm yemekler sizin olsun
- Leonardo Picasso

Yeni lezzetler tatma konusunda çok pasif biriyimdir, tüm arkadaşlarım severken daha tadına bakmadım.

Yeni lezzetler tatma konusunda çok pasif biriyimdir, tüm arkadaşlarım severken daha tadına bakmadım.

büyük bir lezzetten mahrum kalmışsın yıllarca üzüldüm adına

limonu bol bol gezdiriceksin üzeriene of şimdi çıkıp almamak için hiçbir sebep göremedim

büyük bir lezzetten mahrum kalmışsın yıllarca üzüldüm adına

limonu bol bol gezdiriceksin üzeriene of şimdi çıkıp almamak için hiçbir sebep göremedim
Aman çıkma sokağa, bir kere kokerec yedim o da beni tatmin etmedi. Geçen sene İstanbul'a gittim orada meşhur birisi sanırım önünde sıra vardı midye dolma için :) ben şırdan severim.

Aman çıkma sokağa, bir kere kokerec yedim o da beni tatmin etmedi. Geçen sene İstanbul'a gittim orada meşhur birisi sanırım önünde sıra vardı midye dolma için :) ben şırdan severim.

midyeci ahmetten bahsediyor olman lazım
keşke bi deneseydin
şırdanda ne bileyim yemem için yaşamıyor olmam lazım herhalde :D

midyeci ahmetten bahsediyor olman lazım
keşke bi deneseydin
şırdanda ne bileyim yemem için yaşamıyor olmam lazım herhalde :D
İşte sen de bu konuda yanılıyorsun, üzerine bol kimyon ve pul biber oh :) evet evet dediğin gibi midyeci Ahmet. Daha önce de yazdığım gibi o kadar az yemek çeşidi yiyorum ki, klâsik Anadolu'nun bilindik yemekleri. Sarhoşken denerim bir ara, bilgin olsun kafa güzel olunca şırdan bir o kadar lezzetli olur.

İşte sen de bu konuda yanılıyorsun, üzerine bol kimyon ve pul biber oh :) evet evet dediğin gibi midyeci Ahmet. Daha önce de yazdığım gibi o kadar az yemek çeşidi yiyorum ki, klâsik Anadolu yemekleri bilindik. Sarhoşken denerim bir ara, bilgin olsun kafa güzel olunca şırdan bir o kadar lezzetli olur.

olay tadı değil görüntüsü ben bir yemeğin görüntüsüne aşırı önem veririm :D
isterse lezzet bakımından dünyanın en güzel yemeği olsun o şırdanın görüntüsü zaten beni soğutuyor :D

Kardeşimin ısrarıyla bir tane yemiştim.Resmen yosun kokuyordu.Ikincisini yiyemedim.Anladım ki midye bana göre değil.

abiii şu konu hortlamasın lütfen kaç gündür canım çekiyor şimdi kalkıp yemeye gitmek istemiyorum

nidye candır ünlü düşünür boşa söylememiş bu lafı

bana bir tepsi midye dolma verin diğer tüm yemekler sizin olsun
- Leonardo Picasso

Midyeci Ahmet dışında herkesten yiyebilirsiniz satan kişinin Mardin’li olmasına ayrıca dikkat edin..

Geri