Midye Dolma

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Hiç yemedim. Görüntü olarak cok berbat bir sey.Hele dışarıda tepsi ile satanları görünce midemi zor tutuyorum, iğreniyorum. Bir de bunu yemezse ölecekmiş gibi abartanlar var ,kabuk , karman çorman bi iç pilavı ve ne oldugu belli olmayan bir hayvan eti,hemde pis ıy mıy falan yani.

Anısı var,mutlaka denemeyi düşünüyorum ama ne zaman kiminle orası belli olmaz : )

Dün yedim en en guzellerinden. Çok severim ama midye tava kadar beni etkilemedigi gerçeği var :p

Paris'te bir cafe burası. En güzelini orada yemiştim

Ne zamandır canım istiyor dün gece rüyamda gördüm yiyordum :T:
Şimdi konuyu tekrar görünce ayy bir garip oldum.

Fazlasıyla karbonhidrat içeren bir yiyecek, bira ile birleşince ortaya süper sağlıksız bir şey çıkıyor.

Nasıl yiyebiliyorsunuz bende mi sorun, görünce günüm kötü geçiyor (:

Off nasıl canım çekti.. Denizden çıkan çoğu şeyi yemem ama midye hariç..

Deniz içinde ki en pislik canlılardan bir tanesidir.
Yemem.Yiyeni de yadırgar , yargılar, yamulturum.

Dolma dediğin biber ya da kabak olur.
Mümkünse kabak olsun; dana kıymalı,tereyağlı,domates dilimli tşk

Şimdi şurada 1 koca tabak midye olacak, oturacaksın tepede çimlere, izleyeceksin karşındaki manzarayı.. Midyenin yanında da bira olacak (şişeden içme şartı var ne yazık ki).. Öyle güzel olmaz mıydı efendim?.. Olsadı ne güzel olurdu değil mi?.. Ah ne güzel olurdu.. Ne keyifli olurdu.. Mutluluk bu olsa gerek'ti.. :dyg:
Öncesinde de birer yarım kokoreç.. Uff tamam ağız sulandırmadan gideyim.. :kaç:

Teker teker açıp limon sıkarak yanımdaki hatuna yedirerek nadir hizmette bulunduğum eylemlerden

Yemedim, yemem sanirim.Görüntüsü pek iç açıcı değil.

İçkiden sonra en iyi giden yiyeceklerden biri.

Ne zamandır yemiyorum canım çekti. Mis gibi yiyecek, dışarıda yediğimiz yemekler ne kadar temiz ki bunu eleştriyorlar anlamıyorum :T:

Geri