Midway

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Luke Evans Roland Emmerich'in Midway Filminin Kadrosuna Katıldı

luke-evans-roland-emmerichin-midway-filminin-kadrosuna-katildi-1530669863.jpg

Luke Evans, Roland Emmerich'in yönettiği II. Dünya Savaşı aksiyon filmi Midway'de Woody Harrelson ve Mandy Moore'a katıldı.

Evans, Japonya’nın Pearl Harbor’a saldırmasından altı ay sonra, 1942’de acımasız bir atakla Japonya’daki iki filo gemisinin batmasına yol açan hava saldırısını düzenleyen Teğmen Wade McClusky'yi oynayacak. ABD Donanması, ABD kripto-analistlerinin saldırının zamanını ve yerini belirlemesinin ardından, Japon Donanması’nı yenebildi. Japon filosundaki hasar o kadar büyüktü ki, hiçbir zaman eski haline getirilemedi ve askeri tarihçiler bu yenilgiyi savaşın dönüm noktası olarak gördüler.

Harrelson, Pasifik Filosu'nun savaş sırasındaki komutanı Amiral Chester Nimitz'i oynuyor. Emmerich filmin yapımcılığını uzun süredir ortağı olan Harald Kloser ile birlikte üstleniyor. Evans, Hobbit, Beauty and The Beast ve The Alienist filmlerinde yer almıştı. Ünlü oyuncu şimdilerde Adam Sandler ve Jennifer Aniston ile birilkte Netflix için Murder Mystery filmini çekiyor.

https://www.sinemalar.com/haber/6150/luke-evans-roland-emmerichin-midway-filminin-kadrosuna-katildi

Bir II. Dünya Savaşı hastası olarak bu haber benim için çok sevindirici.valla inşallah iyi olur ki kadro ve yönetmen zaten baya iyi.merakla detayları bekliyorum.

Amerika ile Japonyanın savaştığı yer değil mi burası. 2. Dünya savaşıydı.

Roland Emmerich’in II. Dünya Savaşı’na Odaklanan Yeni Filmi Midway’den Fragman Yayınlandı

midway-roland-emmerich-filmloverss.jpg

Roland Emmerich’in II. Dünya Savaşı’nda geçen yeni filmi Midway’den fragman yayınlandı. Patrick Wilson, Luke Evans, Woody Harrelson ve Mandy Moore gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı film bu yıl sinemaseverler ile buluşacak.

Stargate, Independence Day, The Patriot ve 2012 gibi geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başarmış filmlerin yönetmeni olarak tanınan Roland Emmerich, bu yıl yeni filmiyle sinemalara geri dönecek. Emmerich’in ABD’de kasım ayında vizyona girecek yeni filmi Midway için tanıtım çalışmalarına başlayan Lionsgate, izleyicileri II. Dünya Savaşı’na götüren filmden ilk fragmanı yayınladı.

Senaryosunu Colony dizisinin senaristlerinden Wes Tooke‘un kaleme aldığı film, II. Dünya Savaşı sırasında Amerikan ve Japon donanmaları arasında yaşanan Midway Muharebesi’ni beyazperdeye taşıyor. Film, Pasifik Cephesi’ndeki savaşın seyrini değiştiren bu muharebeyi; içgüdüleri, dayanıklılıkları ve cesaretleriyle kahramanca bir mücadele veren liderlerin ve askerlerin hikâyeleri üzerinden anlatacak. Film için paylaşılan bu sinopsis bir kez daha Amerikan askerlerinin yüceltildiği klasik bir Emmerich filmi ile karşı karşıya olduğumuz düşündürürken, yayınlanan ilk fragman da bu şüphelerimizi doğruluyor.

midway-roland-emmerich-2-filmloverss.jpg

Filmin oyuncu kadrosunda Patrick Wilson, Luke Evans, Woody Harrelson, Mandy Moore, Darren Criss, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Dennis Quaid, Keean Johnson ve Tadanobu Asano gibi sinema ve televizyon dünyasından tanıdığımız isimler yer alıyor.

ABD’de 8 Kasım’da gösterime girecek olan filmin Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

[YOUTUBE]Z_7eN5iloyk[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/roland-...nan-yeni-filmi-midway-den-fragman-yayinlandi/

2.Dünya savaşına ilgisi olan biri olarak filmi merakla bekliyordum ki ülkemizde vizyona girip girmeyeceği belli değilmiş.ilginç umarım girer de sinema da izleme şansı bulurum.

Roland Emmerich’in II. Dünya Savaşı’na Odaklanan Yeni Filmi Midway’den Türkçe Altyazılı Fragman Yayınlandı

midway-roland-emmerich-filmloverss.jpg

Roland Emmerich’in II. Dünya Savaşı’nda geçen yeni filmi Midway’den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı. Patrick Wilson, Luke Evans, Woody Harrelson ve Mandy Moore gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı film, 29 Kasım’da vizyona girecek.

Stargate, Independence Day, The Patriot ve 2012 gibi gişede büyük başarı yakalayan filmlerin yönetmeni olarak tanınan Roland Emmerich, bu yıl yeni filmi Midway ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak. İzleyicileri II. Dünya Savaşı yıllarına götürecek Midway için bekleyiş sürerken, filmden yeni bir afiş ve Türkçe altyazılı fragman yayınlandı. Yayınlanan bu yeni fragman, Emmerich’in bir kez daha aksiyon dozu yüksek bir filme imza attığını gösteriyor.

Senaryosunu Colony dizisinin senaristlerinden Wes Tooke‘un kaleme aldığı film, II. Dünya Savaşı sırasında Amerikan ve Japon donanmaları arasında yaşanan Midway Muharebesi’ni beyazperdeye taşıyor. Film, Pasifik Cephesi’ndeki savaşın seyrini değiştiren bu muharebeyi; içgüdüleri, dayanıklılıkları ve cesaretleriyle kahramanca bir mücadele veren liderlerin ve askerlerin hikâyeleri üzerinden anlatıyor.

Roland Emmerich İmzalı Midway, 29 Kasım’da Vizyona Girecek

Filmin oyuncu kadrosu sinema ve televizyon dünyasından tanıdığımız birçok isim barındırıyor. Bu isimlerin başında Patrick Wilson, Luke Evans, Woody Harrelson, Mandy Moore, Darren Criss, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Ed Skrein, Dennis Quaid, Keean Johnson ve Tadanobu Asano geliyor.

midway-afis-filmloverss.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=_AyejOPjDeQ

https://www.filmloverss.com/roland-...idwayden-turkce-altyazili-fragman-yayinlandi/

Şu filmi sinema da izleyemediğim için üzüldüm.1 hafta da vizyondan kalktı.

filmi beğendim.görsel ve oyunculuk açısından baya iyi.konu zaten bilindik gerçek hikaye. ben beğendim tavsiye ederim.

Geri