Mide bulandıracak kadar siyasi polemik konusu açmak

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
-Sen teröristsin
-Sen akkoyunsun
-Sen fetöcüsün
-Sen chpkklısın
-Siz haburda pkklıları karşıladınız
-Siz hdpyi meclise soktunuz
-Siz daha düne kadar fetoyla el eleydiniz
-Siz din düşmanısınız
-Siz gerici ve din istismarcısısınız
-Siz alkoliksiniz
-Siz arapsınız
-Chp sayesinde ekmeği karneyle aldık
-Akp herşeyi sattı
-Akpli değilim ama reisin daşağını yerim
-Chpyi savunmuyorum ama akpliler koyun gibi davranıyor
-Akp sayesinde ekonomimiz battı
-Avrupa bizi kıskanıyor
-Akp şeriatı getirecek Gazi Mustafa Kemal Paşanın kurduğu cumhuriyete ihanet ediyorlar
-Eyy amerika
-Akp hükümeti
-Cehape zihniyeti

Midenin bulanması onların birbirini ciddiye almaları kadar senin de olayları ciddiye aldığını göstermiyor mu?

Mesele ciddiye almak değil.Seni bile ciddiye alıp cevap veriyorum.
Ciddiye almak kötü birşey değil bu konuları ama fanatizm haline getirip yanlışına doğrusuna bakılmadan eleştirilip,savunulması mide bulandırıcı olan.

insanlar boşta kalınca
saracak yer ararlar

Mide bulandırıcı olan insanların birbirini çok kolay etiketliyor oluşu. Buna göre, birbirlerine hakaretler yağdırıyor oluşu.
Bana yapılmadı ki ilk geldiğim zamanlar bir miktar daha siyasi başlıklarda yazıyordum ancak buna değmeyeceğine karar verdim. Tabi ki bu şahsi görüşüm. Üslubunca yazanları okumayı severim.
Neyse ne diyordum, asıl çirkin olan burada dahil olduğun düşüncenin ve istikametinin aşağılanıyor oluşu.
Bakın bu akpliye de yapılıyor, chpliye de, ateiste de, deiste de, dindara da.
Tabi genelleme yapmam yanlış, çünkü ben almikten farklıyım daha bir kere bana hakaret ettiğini duymadım, NP'den farklıyım ama bir kere "ne saçmasın" yazmadı.
Gerçi çayı şekerli içmemle ilgili bir iki kelam etmişti ama neyse hoş görüyorum. Zaten şekeri bıraktım.
Bakın tek tek saymak gereksiz. Biraz vicdan ve sağduyu lazım sadece. Her yönelimin fanatiği ve yobazı var. Asıl mide bulandırıcı olan bunlarla polemiğe girmek bence.
Neyse konuyla ilgisiz ama bir şekilde ilgili olan bir sürü şey yazdım. Sanırım anlattım bir şeyler.
Bu ara biraz idare edin beni. Öptüm, bye.

bu kadar kuru sıkı atılıyor yazılıyor çiziliyor hakaret ediliyor yetmiyor küfür ediliyor bu kalemşör arkadaşların arkadaşları tanıdıkları hep aynı zihniyettemi hicmi farklı düşünen eşi dostu yok reelde bende bunu anlamıyorum

Sen de mide bulandırıyorsun bişey diyolar mı. Senin şikayet etmeye hakkın yok.

Aşağılık bir konuya verilen izin ve desteğin sonucu olarak, karşıt görüşün benzer konu açmasına hak doğuyor. Böyle sürüp gidiyor.

Bazı arkadaşlar bunu kendilerine görev yapmış. Başka konularda ne adları geçiyor, ne de bir göz gezdirmişlikleri var. Onları da hepimiz tanıyoruz. Bir gün olacak, onlar da büyüyecek.

Kötü olan bir tarafın görüşü lehine açılan konular oluyor. İşte " chp terörist " veya " akp hırsız " konuları.

Birileri birilerini yermek için göze parmak misali bunları yapınca, insan birazcık sinirleniyor tabi.
Halbuki " ya beyler ne oluyor böyle ? Napıyor bu -meclis- " diye konu açılsa, biz de mantık ile yaklaşırız.

TBMM'de temsil edilmediğini düşünen spor.

Ben siyasetle ilgilenmem. Siyaset, siyasilerin işi bana ne. Zaten modern toplumlarda böyledir.kimse bakanların ismini bile bilmez.

Ama dallamalar ilgimi çeker.

Biz de herkes en çok bilmediği konularda tartışır.

Geri