Mide beyinden akıllıdır

Konu sahibi son olarak 1726 gün önce görüldü
Mide beyinden akıllıdır çünkü mide kusmayı bilir, beyin her pisliği yutar...

Cengiz Aytmatov

13124977_929702050483446_8284386929209884137_n.jpg

Gurultuden rahatsiz olup bagarmadan duramayan insanlar

Aslında bilimsel olarak bağırsaklarında beyin ile net ilişkileri olduklarını ve birbirlerinden etkilendikleri ispatlandı.

Mideye kusması gerektiğini kim bildiriyor ? Beyin anne gibidir kendisi hariç herkesi düşünür :asd: Alın özlü söz :D

bağırsaklarda ikinci beyin gibiymiş

aklına karışmam

ne yani nasıl ya çıkıyolar mıymış :nee: ben şok

Bende bir konu ile alakalı detaylı araştırma yaparken keşfettim bu ilişiği.. Beyindeki sinirler ile bağırsak hareketleri ile direk iletişim olduğunu saptamışlar. Hatta bu iletişim sayesinde ms rahatsızlığının çaresi bulunacak gibi. :hi:

Bende bir konu ile alakalı detaylı araştırma yaparken keşfettim bu ilişiği.. Beyindeki sinirler ile bağırsak hareketleri ile direk iletişim olduğunu saptamışlar. Hatta bu iletişim sayesinde ms rahatsızlığının çaresi bulunacak gibi. :hi:

Yaaa bu neeeee ben geyik yapıyom o gidiyo yine bilimsel verilere dayanarak güzel güzel bilgiler veriyo duruşunu bozmuyo ciddiyetini koruyo ne güzel ne kadar da tatlı ne de sevimli :cici:

Evet ilişkilerine şahidim.
Yediğim yemek beni rahatsız ettiği anda kusuyorum. :T: :D

Yaaa bu neeeee ben geyik yapıyom o gidiyo yine bilimsel verilere dayanarak güzel güzel bilgiler veriyo duruşunu bozmuyo ciddiyetini koruyo ne güzel ne kadar da tatlı ne de sevimli :cici:

Tişikkir idirim.
Çok ciddi olduğumu söylerler
Sevimliyimdirde
Bi havalanıp geliyorum

Geri