Michy Batshuayi-Atunga GALATASARAY’DA

• Kullanıcı Kim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek buna ek olarak olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.

IMG_9483.jpeg

Sonunda karşımıza çıkacak kapasitede oyun gücü olan birini buldunuz. İki derbi maçımızda da gol kralınız gol atamamıştı, tebrik ederim.:)

İsteseydik kalırdı...
Tarihiniz bunun örnekleriyle dolu...

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
Sanki Ferdi'yi almış gibi Samandıra'nın kalbinden diyor. Jfjfjjfj

Fener’in zaten istemediği bir oyuncuyu transfer çalımı diye pazarlamak da ayrı bir vizyonsuzluk örneği. Fener istemediği için almışsınızdır zira finansal yönden Koç’un alamayacağı bir oyuncu yoktur. Öte yandan Mourinho ile mi yoksa Okan Buruk ile mi çalışmak istersiniz diye 200 futbolcuya sorsak bence cevap belli. Adama senelik 4,5 milyon Euro verilmesi de ayrı bir facia. Resmen kazıklamışlar gs’yi. Bunun üstünü örtmek için de açıklama saatini 19:07 yapmışlar. Rezillik diz boyu.

Bats iyi oyuncu mu? İyi oyuncu. Biz kalmasını isteseydik tutar mıydık? Tutardık. Hayırlı olsun GS’ye.

Adam şampiyonluğa hasret, napsın…
Türkiye’nin en büyüğüne hoş geldin!

ligi bilen kaliteli bir forvet olması nedeniyle transferi doğru buluyorum. icardi'nin formsuz veya sakat olduğu dönemde yerini çok rahat doldurabilir.
yalnız transfer açıklamasının 19:07'de yapılması hoş değil. biz kendi işimize bakalım. fenerbahçe taraftarının sevebileceği işler bunlar. bize yakışmıyor.

"Sevgili taraftarlar,

Yaklaşık 3 yıl önce; büyüleyici İstanbul'un heyecan verici semalarına doğru uçmaya karar verdim.

Bazıları buraya kariyerimin alacakaranlığında geldiğimi düşünmüş olabilir. Bana gübenen kulüpler ve taraftarların desteği sayesinde golcü pelerinimi yeniden giydim, rekabetçi bir ligde yeniden gelişmek için ihtiyacım olan tutkuyu ve ışığı buldum.

Ocak ayında geleceğim hakkında karar verme hakkına sahip olunca, bir haber bekledim. Niyetten şüphem olmasa da, eylemin sesi, söylemden çok çıkar.

Bu durumdan ötürü, yeni bir meydan okumaya yol alma zamanı geldi. Kararım; Galatasaray camiasına katılmak ve Süper Lig ile İstanbul şehirlerine bağlılığıma devam etme yönünde oldu.

Kararımın ve imzamın getirdiği ağırlığın farkındayım. Dik duruyorum ve gururluyum. Kim olduğumu ve nereden geldiğimi unutmuyorum. Ama nereye gideceğimi de çok iyi biliyorum.

Kalbimde önemli bir yere sahip bu şehirde kalmaktan, en başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum. Ve bu başarı geleneğinin sürmesi için her şeyi yapacağım.

Batsman Rams Park'ta, yakında tüm ekranlarda!"

Kaynak

7a361a57c9b24ca9b1d56d1c249232af.jpg

aynen kanks fener istemiyordu zaten......

lan hadi fenerliler'i anladık da bu ağlak bjkliler ne zaman fener'in kucağından inecek :d

not: burada da yosun'u tenzih ediyorum.......

@Lefty Galatasaray giydirmiş yine ;d

IMG_9498.jpeg
Michy Batshuayi transferinin duyuru videosunda Galatasaray’dan Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye asansör göndermesi!

16
19
24

“Michy Batshuayi, Türkiye’nin en büyüğünde!”

Geri