Mhrs

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merkezi Hekim Randevu Sistemi , uygulaması da var. Güzel.

Fakat sanırım fazla akıllı. Benim için yarın saat 16:00'e Genel Cerrahi'den randevu almış. Evet. Almış. Mesaj geldi randevunuz var unutmayın ha diye. Ne randevusu lan dedim kendi kendime. Çok ilginç. Ben randevu filan almadım... Acaba yarın başıma bir iş gelecek, cerrahlık mı olacağım diye pinpiriklendim doğrusu... :Lolnmo:

ed1a34915a2.png

Yoğun polikliniklerde randevu almak imkansıza yakındır. Pek yoğun olmayan polikliniklerde ise randevular 8-10 gün ileri tarihe veriliyor. Bu konuda danışmanlık verecek, sizin yerinize randevuyu kapabilecek şirketler açılırsa şaşırmam!
Sistem güzel ama yeterli değil. Tüm bunların yanında iktidarin göğsünü gere gere ''hastane kuyruklarını bitirdik'' şeklinde böbürlenmesi var.
Yukarıda da bahsettiğim üzere,randevu almanın imkansız olduğu polikliniklerde , hastane kuyrukları mı bitti, halkın tedavi ihtiyacı mı karşılanmıyor acaba?

Nays uygulama.
Keşke özel hastaneleri de kapsasa.

Bu muhteşem uygulama sayesinde canımı vermeden çabucak anneme babama randevu alabiliyorum. Beni mutlu ediyor. Tşkler mhrs.

1 kere askerlik icin isim dusmustu, Allah sabir versin kullanacaklara.

Gastro icin randevu almak istiyorsunuz, Dahiliyeden kayit actirman gerekiyor alt dal diyor :)

Yinede hic olmamasindan iyidir, ne diyeyim.

Benim familya Trabzonda. Ben hep alıyorum. Heralde şehirden şehire şeyoluyor. Üzdü.

''r'' yerine ''l harfi olsa nickimin kısaltılmışı olacak :)

Geri