MHP’lilerin rakı masasında sela okuması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
15 yıldır kitapsızım, böyle kitapsızlık görmedim;

Burdur MHP İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Aksoy'un, rakı masasında sela okutulması talimatı verdiği görüntüler ortaya çıktı.

biri mezarlıkta rakı içer diğeri sela okur
öteki bakara makara
memleket eğlenceli ya

Rakı içmekte bir şey yok içen içiyor zaten ama edebinle içeceksin. MHPli değilim ama şunu biliyorum ki Alparslan Türkeş'in kemikleri sızlıyor. Omurga vardı eskiden, artık yok.

Rakı içmekte bir şey yok içen içiyor zaten ama edebinle içeceksin. MHPli değilim ama şunu biliyorum ki Alparslan Türkeş'in kemikleri sızlıyor. Omurga vardı eskiden, artık yok.
CHP'li değil miydin kanka sen yanlış mı hatırlıyorum

Eskidendi o artık tarafsızım kanka. Mesela yerel seçimler olsa Hatay büyükşehir belediyesinde akparti adayına gözüm kapalı oyumu veririm. Mehmet Öntürk adamdır. Genel seçim dersen çıkacak adaylara göre oyum değişebilir ama RTE'a atmam o kesin.:D

Şöyle anlatayım sana kanka. 15 yıldır bizim ilçeyi chp yönetiyordu. Bir tane bağlantı yolu var çevre yoluna çıkan belki binlerce şikayete rağmen o bağlantı yolunu asfaltlamadılar. Mehmet Öntürk geldi akp adayı. Sadece bağlantı yolunu değil köy yoluna çıkan kavşağa kadar asfaltma yaptı, iç taraflara yama yaptırdı ve sorumluluk sahası değil abi adamın yapmak zorunda değil. Geldi biz esnaflarla bir araya geldi derdimizi anlattık. Adam anında yanımızda telefon açıp talimat verdi isteklerimizi gerçekleştirdi. Canı cehenneme hangi parti olursa olsun yaptı, yapıyor, yapmaya devam ediyor görüyoruz. Ben öyle adama niye oy vermeyim? İlçe gözetmeksizin her ilçeye elini atıyor adam. Sosyal tesis, kütüphane, çocuk parkları, yeşillendirme, bozuk yolları yamalama vs adam her şeye koşuşturuyor. Biz 15 yıldır öyle hizmet görmedik valla. Önümüzdeki seçim oyum bu adama yani NET.

Talimat kismi supheli fakat solcu gazete mansetleride boyle iste...

Geri