MHP’li olmanın ateşten bir gömlek olduğu

Konu sahibi son olarak 799 gün önce görüldü
Bizler MHP’li olmanın ateşten bir gömlek olduğu, iftiranın, yalanın, tertibin sağanak sağanak boşaldığı ve cemiyeti kirli bir bataklığa dönüştürdüğü bir ortamdan geliyoruz. Bu vasat içinde hak ve hakikatın kaybolmaması için mücadele ediyoruz.

Ben Partinin üyesiyim, genel kurul üyesiyim. Severek ve isteyerek bu partiye girmiş bulunuyorum.

Bu partinin devletimize milletimize faydalı hizmetler yaptığına inanıyorum ve inancımı hep korudum.

- Seyyid Ahmed ARVÂSÎ (Rahmetullâhi-Aleyh)1665567007176.jpg

arvasiler soyundan bir sacit beyi dinler, severim. ara ara sohbet etmişliğimiz de olur. ağrı kürt soyundan gelip mhp'gibi bir partinin yolunu dava edinmek akıl karı değil zaten.
mhp'li olmak 80'darbesi tutuklamaları ve işkenceleri dışında hiçbir zaman ateşten gömlek olmamıştır bu ülke de. mamakta yattıklarında bile birbirlerini sattıkları herkesçe malum olunan bir şey. bilakis şuan ki konjektör de en konforlu kimlik olduğuda aşikar.

arvasiler soyundan bir sacit beyi dinler, severim. ara ara sohbet etmişliğimiz de olur. ağrı kürt soyundan gelip mhp'gibi bir partinin yolunu dava edinmek akıl karı değil zaten.
mhp'li olmak 80'darbesi tutuklamaları ve işkenceleri dışında hiçbir zaman ateşten gömlek olmamıştır bu ülke de. mamakta yattıklarında bile birbirlerini sattıkları herkesçe malum olunan bir şey. bilakis şuan ki konjektör de en konforlu kimlik olduğuda aşikar.
Bulursan oku kürtleri anlatıyor 1665568159918.png

MHP her daim devletin himayesinde oldu. Kuruluş misyonu bile komünistlere karşı kontrgerilla örgütlenmesini içerir. Şu an sokaklarda olmamaları ortada sol içerikli bir “tehdit” olmamasından kaynaklı. Yani denildiği gibi ateşten gömlek gibi komiklikler yok. Bir ara buna dair uzun uzun yazacağım fırsat olursa.

Heç bişey annamadım. Konu ne

Geri