Mhp nereye gidiyor ?

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Türkçülükten , Ümmetçiliğe doğru adım adım !

Mhp ve Türk Milliyetçilerinin geleceği ne olacak ?
Devlet Bahçeli ne yapmaya çalışıyor ?

Son zamanlarda yaşanan olaylardan sonra Devlet Bahçeli'li Mhp nin göstermiş olduğu duruş , izlemiş olduğu politikalar sizi memnun ediyor mu ? Çözüm önerileriniz nelerdir , fikirlerimizi paylaşalım ..

Tayyip Türkiye'nin ..
Terim Milli Takımın ..
Yıldırım Fenerbahçe'nin ..
Bahçeli'de Mhp'nin başına gelmiş en büyük felaketlerdir ..
Ama asıl felaket günden güne çığ gibi büyüyen cehalet dolu zihinlerdir ..

Tek çözüm önerim var o da kıyametin kopması .. Tüm insanlık kökten yok olup sonra yeniden yaratılmalıyız ..

biz ailece mhp kökenliyiz manisada cengiz ergüne oy verdik mhpde türk -islam ülküsünü savunanlar az kaldı hepsi akpye geçti çok az türk-islam ülküsünü savunan kişiler kaldı onlarda partiye adım atmıyor partiyi hiç beğenmiyor eski çizgisine dönmesi lazım

üç hilal koymakla bitmiyor üç hilalı hakkıyla temsil etmeliler etmiyorlarsa değiştirsinler

Vural istifa ettikten sonra doğru yolu bulduğunu düşünüyorum kaldıki doğruya bile muhalefet edebilecek kadar alçalmamalı siyasi parti ne ak ne mhp 4/4 lük diil ama elindekini kıymetini bilmeyen yokluğuna katlanmak zorunda dibik not :siyasi görüşünüz ne olursa olsun ortak kaygımız vatan olmalı.Ülkenin çıkarını gözeten D.B diil k.k bile olsa onu en önde savunacak kişiler arasında yer alırım.

Milliyetçi Hareket Partisi, günden güne eriyor. 1969'dan beri... 1969'da Adana'da yapılan kongrede; Türkçüler ve İslâmcıların kavgası bu yüzdendi. Türkçüler muzaffer olsaydı her şey bugün farklı olacaktı. Hilâl Bıyıklı ağabeylerimiz vardı... Alparslan Türkeş 1969'dan sonra partide ne kadar Türkçü varsa hepsini harcadı. 1980'den îtîbâren partiyi mûhâsâra eden siyâsî islâmcılarda tam anlamıyla bitirdi. Arvâsîler, onlar bunlar... Şüphesiz ki, siyâsî partilerde ülkü yoktur! Makam, mevkî, koltuk... İçin en ağır tâvizleri vermekten vazgeçmezler.

Ya kanlı ihtilâl, ya Türkçü ihtilâl!

Tanrı Müslümanı korusun

Kanal 7 Mahmut Tuncer ile Halay Çekmeye sanırım

Önce Dedekorkut'dan, ardından Hacı Bektaşi Veliden, PirSultan'dan bahsedeceksin, peşinden hiç yüzün kızarmadan, ''Ebussuud'un tarafsızlığı''ndan dem vuracaksın..
Bahçeli bu milleti enayi sanıyor galiba!

Ya da bu metni birileri Bahçelinin eline kürsüye çıkarken tutuşturdu.

İkisi de birbirinden iğrenç iki ideoloji.. Fazla bir değişim yok yine yobazlar..

Geri