MHP-AKP ittifakı

Konu sahibi son olarak 2413 gün önce görüldü
MHP-AKP ittifakı

http://www.habersom.com/wp-content/u...ksiz-1b615.jpg

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Buna siyasi alçaklık denir

Ülkücü camianın önemli isimlerinden olan Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Bahçeli’nin başkanlık anlaşmasına çok sert tepki gösterdi.

Dervişoğlu, Devlet Bahçeli’nin MHP’yi Erdogan’a sattığını ima ederek, “buna ancak siyasi alçaklık denir” açıklaması yaptı.

Devlet Bahçeli’nin, Başbakan Binali Yıldırım ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası twitter’dan yayınladığı “anlaştık” mesajı Ülkücü camiayı ayağa kaldırdı. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor. Bahçeli’ye en sert tepki ise İzmir İl Başkanlığı döneminde en güvendiği isimlerden biri olan Müsavat Dervişoğlu’ndan geldi. Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “bilge lider” sloganına atıfta bulunarak, “bu hamlelere bilgelik değil, siyasi alçaklık denir” ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu’nun açıklamasının tamamı şu şekilde: “Parlamenter sistemden yanayız ama Erdoğan ne derse onu yaparız ve bu tezgaha da halkı alet ederiz demeye getiriyorlar… En büyük rakibinin emellerine ve hedeflerine hizmet etmeye yönelik hamlelere bilgelik değil, siyasi ayakçılık denir!..”

Ülkücü camianın Bahçeli’ye tepkisi giderek artarken, Dervişoğlu’nun mesajının kısa sürede binlerce kez paylaşılması dikkat çekti.

Kaynak: yenicaggazetesi.com.tr

Devlet Bahçeli MHP'yi Erdoğan'a sattı, ülkücüler ayakta | Haber Som

AKP, MHP'Yİ eski MHP zannediyor, MHP oyları ile iktidarını koruyacağını düşünüyor, ancak seçimden sonra Erdoğan'ın kürsüye çıkıp, ( Kürsüye çıkabilirse ) "Bahçeli beni kandırdı" diyeceği kesindir.

MHP seçmeninden bir tek oy alamayacaklardır

Midyat Köşk Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış töreninde, “Bu süreçte kimse bizim karşımıza Kürtlükle de Türklükle de çıkmasın. Biz her türlü milliyetçiliği, ayaklarının altına almış bir iktidarız. Kuru milliyetçilik yok” diyen birisine MHP seçmeni tarafından bir tek oy verilirse yazıklar olsun.

Yerelde ittifak yapıp İzmir i alırlarsa gelecek namına inanç kaybım zirve olacak

Büyük patlama olacak...

İttifuck olunca daha anlamlı oldu , zira 2 kişi düşününce aklım Laurel & Hardy de takılıo yine bi gülme gelio ciddi olamıyorum.

sadece çıkarı olanlar Bahçeli'nin yanında duruyor

ben Mhp'de Mahalli idarelerden, sivil toplum örgütlerinden,bürokratik ve sektörel ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısıydım.

SİLDİRDİM...

İyi parti teklif getirdi yönetim için,bahçeliye sinir olduğum için kabul edecektim, erkek arkadaşım boşver dedi geri çevirdim teklifi..

Geri