Mezuniyetine gitmeyen öğrenci

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3223 gün önce görüldü
Okulunu sevmeyen, mezuniyet törenini saçma bulan öğrenci tipidir.
"Bitse de gitsek" modundadır.

Öyle değil aslında. O mutluluğu herkes yaşamak ister. Benim bölümden sadece 14 kişi buna hak kazandı. Diğerleri uzatmıştı. Gidemeyenlerin bir kısmı alternatif mezuniyet töreni düzenledi kendince ve tabi hocasız, dekansız, profsuz vs. Kendi kendilerine gelin güvey oldular. Ağlayanları ve zırlayanları da oldu... Neyse, ben bu 14 kişinin 7.siydim. Hepsinin ailesi gelmiş, gururlanmış, partiler v.s. Ben en başından beri yalnızdım. Yokluk çektim ve o tören lüx kaçmıştı hayatıma. İçimde kaldı ama önemsemedim. Gitmedim. Sonradan dediler bana, adın okundu. Hepimiz alkışladık :) Allah kimseye yokluk çektirmesin.

O degil suan yeni adet mezuniyet kina gecesi cikmis.

Ciddiyim.

Bu son moda ahjzqjsym

Bir şey söyleyeceğim. Bizim okulun bu yılki mezuniyet partisine Merve Özbey gelcekmiş.
Benim mezun olduğum yıl da bu tarz bir şey getirirlerse gitmem tabi. O ne be, küfür gibi.
Ne demek Merve Özbey?
Türkçe pop dinleyip çürüttüğüm 4 yılımı kutlayamam kusura bakmayın da.
Kendi kendime hip-hop temalı parti düzenler, sabahlara kadar dans ederim tek başıma, daha iyi.

Ay bir de mezuniyet kınası şeysini ben de duydum :dd
Dalga geçecektim de Merve Özbey yüzünden içime içime geçtim dalgayı. :(

O ortamlarda bulunmak kadar güzel bir şey var mı yahu?
Ama ben bulunmadım :D

Mezuniyete gitmedim, yurtdışına gittim.. Hiç de pişman değilim..

İlgi alanına girmeyen öğrencidir.

Kötü bir dönemden geçtiğim için gitmemeyi tercih etmiştim ve sağolsun müthiş arkadaşlarım yokluğumu bile hissetmemişler.

Lise universite hic bi mezuniyette bulunmadim :T: hep asosyallikten bunlar.

Zorla götürülmüştüm.

yjH3zUKgJnJgQHQtAtAPT-fsFzhjCtCFLtdowZbpaO-bINnRyim3JgQWthuNwQkEptgS25fWfya170pQ05E_YlsLI_IuzPA=w512-h287-nc

Üniversitedekine gitmedim. Çünkü şöyle bir durumum vardı:

753233_o4579.png

Yakın arkadaşlarımın da hiçbiri üni.den değildir. Aa pardon bir tane var üniversiteden, onunla da üniversiteden sonra samimi olduk zaten.

Geri