Mezdeke

Konu sahibi son olarak 2992 gün önce görüldü
90 li yıllarda çocuk olan çoğu kesimin şu an yabancı olmadığı 3 kişilik yüzleri peceli dansöz grubu.
Çocukken yüzlerini o kadar çok merak ederdim ki pecelerini açsinlar diye tartışmalar çiktiginda benim gibi bir sürü kişi olduğunu düşünürdum:D
O yilllarda irtica ile savasirken 3 kişilik yüzleri peceli dansöz grup bana hep arap kültürünü cagristirmisti...
Onların ülkelerinden kaçan arap kadınlar olmadığını öğrendiğimde çok uzulmustum:D

Oryantal diyince ilk akla gelen isimler bence:şirine:
Harika müzikleri var oynamayini bilmeyen ile oynar bence :D

Bu da en çok bilinen şarkıları :oy:

[YOUTUBE]u_M-Dm9vpOw[/YOUTUBE]

Hey gidi gunler, 90 larda cocuk olmak baskaydi.

Yeni keşfettim dehşet bir şey ama :şirine:

[YOUTUBE]lRXLAeogv5U[/YOUTUBE]

enerji verme potansiyeli çok yüksek acayip bişe
ya veliii veliiii

cosma cumlesini acikliyorum '' il esvuayye hurraaa (murra da olabilir :D) ''

o cumleden sonra kadinlar kendilerini tutamiyor :D

Kral tv'de oryantal klipleri dönüyordu ama 3 ü 1 Asena olamadı. Tabi bunda Tatlıses'in libido performansının da etkili olduğunu söylemek gerek. 3'ü ne yetemedi adamceğiz

Kesinlikle harika enerjileri var şarkıların insanın içi kıpır kıpır oluyor :sırıt:

of düğünler ne güzel geçiyor bu mezdekeyle :D Sırf bu kısımda teyzelerimizi görmek için katılıyorum düğünlere(baba zoru da olabilir)

Bi de Yılbaşlarında Gazetelerin renkli jelatin kağıdından yaptığı 3D gözlükler ile Tüplü televizyonlarımızdan izleyip odanın içinde gerdan kırmalarını beklerdik.
Bir nesil bunun ümidiyle büyüdü.

ya arkadaşlar ne mezdekesi nasıl insanlarsiniz siz.s
bir angara'nın bağları kadar etkili değildir bende xd

Geçenlerde bir arkadaşımı ziyaret sırasında beklerken sitede ki tüm teyzelerin ablalarin spor yapıyoruz hesabı mezdeke eşliğinde oynadığını gördüm:D

Geri