Mezar Taşinizda Ne Yazsin Istersiniz?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
bakalım mezar tasiniz olucak sekil de mi oluceksiniz arkadaslar. belki de cesetiniz parcalanacak sekil de bir ucak kazasinda belkide kaza yapan bir otobuste yanarak
ya da eskaza evde patlayan bir ocak yuzunden. ya da bir gemide batarak sulara gomuluceksiniz okyanus ortasinda
ben bilemem tabi allaaahpillir.

biraz da buraya doğru yatsın.

Şuan bunları düşünmek istemiyorum. Insanlar biraz ŞEY olsa da hayat güzel......

bakalım mezar tasiniz olucak sekil de mi oluceksiniz arkadaslar. belki de cesetiniz parcalanacak sekil de bir ucak kazasinda belkide kaza yapan bir otobuste yanarak
ya da eskaza evde patlayan bir ocak yuzunden. ya da bir gemide batarak sulara gomuluceksiniz okyanus ortasinda
ben bilemem tabi allaaahpillir.
Blasfemik Göki
Ruhuna el fatiha.

İlk ledli ve isteğe göre yazılabilinir mezar taşını hayata geçirmek istiyorum, mezarlıkta inovasyon.

Taştan suluk yaptırın, kurtlar kuşlar içsin"

yaptırdıklarında,

Tşk ederim, kesenize bereket"

yazsın isterim.

Mesela fotoselli led mezar taşı koyacaksın, biri başucuna gelince "Hoş geldiniz" yazacak.

Vasiyet edeceğim bunu ya harika.

bu konuda "dün yoğun bakım bugün yoğum bakım"dan daha iyisi yıldız tilbe'den gelmişti: "bu ilk ölüşüm değil."

Çok severim mezarlık ziyaretlerini; benim için bir terapidir.
Tanidiklarimin değil sadece, genel olarak severim.
Şöyle bi içinden geçip gitmeyi severim.
Bir yandan caddede çalan kornalar, bir yandan birbirine hakaret eden insanlar, bir yandan koşuşan çocuklar, geçip giden gemiler... Hayat tüm anlamsızlığı ile akıp gidiyor işte. Ölenler içinde hepsi gözyaşı döktü; kimisi daha çok, kimisi daha az... Hepsinin hayalleri oldu. Hepsinin gözleri ışıldadı zaman zaman... Vefat ettikten sonra bir ay daha zihinlerde kalmışlardır. Belki anacıkları sağsa, bir kac yıl daha bir köşede ağlamistir...
Sere serpe toprağın altına serilmiş, unutulmaya yüz tutmuş yüzlerce ceset, yüzlerce acı, yüzlerce neşe...

ben mezarlığa gitmiyorum. öldükten sonra da bir anlamı yok, bir şey yazmasınlar. gelmesinler. bir yere gömüp nerede olduğumu unutsunlar.

Yanlız yiyen yanlız ölür
Gel beraber olsun

Geri