Meyve Sebze Fiyatlarına Kimsenin Ses Çıkarmaması

Konu sahibi son olarak 149 gün önce görüldü
Sadece bana mı garip geliyor diyodum ama birileri çıkıp söylemiş.

Birkaç gün önce alışveriş yaptım. Domates 30 lira biber 25 lira salatalık 30 lira..
En temel şeyler bunlar yaa noluyoruz

Screenshot_1-1.png

Yazin yetişen bir şeyin pahalı olması anormal değil pahalı geliyorsa yazın al turşusunu kur

Salatalık nohut gibi.

Yazin yetişen bir şeyin pahalı olması anormal değil pahalı geliyorsa yazın al turşusunu kur
Salatalık bu ülkede ne zaman bu fiyatlara ulaştı? İlk kez mi mevsimi harici satışı yapılıyor da sana bu kadar normal geliyor?

İspatlamaya çalışmana gerek yok @ibadeath neyin yaz neyin kış sebzesi olduğunu biliyoruz. Sen kur ye turşusunu, ben sevmiyorum.
Fahiş bu fiyatlar ya görmüyo musun?

Meyve sebze evine bedava bırakılıyor herhalde.
Hayret bişi ya neyi savunacağını şaşırdın

Salatalık bu ülkede ne zaman bu fiyatlara ulaştı? İlk kez mi mevsimi harici satışı yapılıyor da sana bu kadar normal geliyor?
Bu yıl hava şartları daha sert geçti, neyse kime neyi anlatmaya çalışıyorum

İspatlamaya çalışmana gerek yok @ibadeath neyin yaz neyin kış sebzesi olduğunu biliyoruz. Sen kur ye turşusunu, ben sevmiyorum.
Fahiş bu fiyatlar ya görmüyo musun?

Meyve sebze evine bedava bırakılıyor herhalde.
Hayret bişi ya neyi savunacağını şaşırdın
Evet bedava bırakılıyor adres bırak sana da bıraktırayim

Bu yıl hava şartları daha sert geçti, neyse kime neyi anlatmaya çalışıyorum
Hava şartlarına kimsenin itirazı yok ve nitekim don olayı yaşandığı da biliniyor ancak bu kadar yüksek fiyatlandırma yine de mümkün değil.

Hangi birine ses çıkaracağımızi bizde şaşırdık birine ses ederken diğer yerden patlak veriyor iyice allak bullak olduk Allah sonumuzu hayır etsin

Demokrasinin en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Sanırım herkes aynı şeyleri söylemeye başlamış, bunu siyasi olarak gören arkadaşlar var, şahsım adına asla siyasi eylemler içerisinde olmam sadece herkes için yaşanabilir bir hayat olmasını isterim.

Gecen migrosa alışverişe girdim.. alt tarafı üç beş bir şey alıp cıkacam... aldıklarım üç poşetlikti.. hesap 600.. fiyatı duyduğum anda bilincim gitti... ama nasılım biliyonuz mu.. nefes almadım ki hesap yükselmesin.. kadın elime poşetleri tutuşturup yolladı... ama nasıl yürüyorum o yolları biliyonuz mu....

IMG_20220208_121251.jpg

portakal ve muzla mı karın doyuruyorsunuz?

ben de geçen 25 tl'ye brokoli görünce kalbim kırıldı... bir de eskiden dolu dolu rokalar, naneler olurdu şimdi bir demete üç beş dal koyup üstüne de zamlayıp satıyorlar. cidden eskiden insanlar sevdiği, alışık olduğu markaların ürünlerini alır geçerdi şimdi saatlerce peynir reyonunda hesap yapıyorsun. neyse diyorsun popomun pamuksuluğundan kısayım da 100 gram daha fazla ezine alayım diyorsun. market hobisi olan bir insandım şu an en büyük fobim.

Geri