mevzuyu eline yüzüne bulaştırmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nasıl oluyor bilmiyorum ama her şeyi kendinizce yoluna koyduğunuzu düşünürken, bir şey olur ve siz o mevzuyu-yani kendinizce çözdüğünüzü sandığınız mevzuyu elinize yüzünüze bulaştırırsınız. Açıklamaya çalışırken, battığınız durumlar olur ya o şekilde.
Sonuç olarak, doğru mu yaptım diye düşünürken bulursunuz kendinizi, şimdi acabalar cebinizde.

Umursamazsan bir şey olmaz.

Sadece bilmediğin bir şeyi eline yüzüne bulaştırırsın. İşe başlamadan önce işi öğren.

Var bi yatkinligim. Hayir olsun insallah :aeg:

Böyle bir konu vardı -gerçi hâlâ da var-. Bumerang gibi fırlattıkça gelip bana dönüyor.

haha aynı gün açtığım bir diğer konu :D bu forum benim günlüğüm gibi.
bu en çok sakin davrandığımı düşünüp telaştan öldüğüm zaman başıma gelen bir şey. belli dönemlerde tekrarlayabilirim ben bunu. potansiyelim var asgd sizi tanıyan bir çevredeyseniz, sanırım içinden daha çabuk çıkacağınız bir duruma dönüşüyor.

Bu neden böyle oluyor, çünkü ezber bozan bir görüş ezber bozan bir şey çıkıyor ortaya. Sende diyorsun ki e ben bu konuya noktayı koymuştum diyorsun. Oysa diğeri geliyor virgül koyuyor.

Herkesin her şeye karışma hakkı olmadığını bilmemesinden de kaynaklanıyor olabilir çünkü sizin kolaylıkla çözdüğünüz bir konuyu, bilip bilmeden dahil olan başkaları maalesef karmakarışık hale getirebiliyorlar.

Geri