Mevzular Açık Mikrofon

Konu sahibi son olarak 145 gün önce görüldü
Az önce bitirdim, konsept kalitesi git gide ne kadar artıyorsa soru soran kitle kalitesi git gide o kadar bozuluyor. Bir Ümit ÖZDAĞ programı kadar vipe olmadığımı net şekilde söyleyebilirim. Bu M.İnce' den değil gelen sorulardan kaynaklıydı.

Bence siyasi parti liderlerine sorulması gereken en önemli soru;

- ilk başta mazlum ve vakur olan devlet başkanları gücü ellerine aldıklarında kibir ve narsizme yenik düşüyor ?

Programdaki en güzel soru sanırım,

- Siz de başkan olduğunuzda eleştirilmeyi kaldıramayıp bizleri hapise atacak mısınız ?

olabilir.

Gergerlioğlu'na katlanamadım.. hiçbir soruya cevap vermediği gibi utanmasa terörist övecekti..

3 bölüm içinde sorulan sorulara cevap verebilen tek kişi İnce olmuş. Ona da soru sormayı becerememişler.. Aynı sorular dönüp durmuş. Üstelik soru soranların üstünlük kurma çabası çirkindi.
O gece ondan bir açıklama bekleyen milyonlardan 2 kere ayrı ayrı özür diledi. Geç oldu ama olsun, özür dilemek erdemliktir. Ama devamında söylediklerine katılmıyorum. Çıkıp konuşsaydım chp binasını basarlardı, kıyamadım falan geç o işleri =)

Geleceğe karşı söylemleri umut verici. Hayırlısı bakalım.

cem uzan uzaktan mı baglanıcak yoksa türkiyeye gelip konuk mu olacak

beş saatin iki saatini 1.25 hızla yedim. geriye kaldı üç saat. güzel sorular gelmiş.
rus uçağının vurulması, çözüm süreci, başbakanlık döneminde yolsuzluk bölümleri iyi gibiydi.

Serok ahmet kıvırıp durdu.
Ne zaman sıkışsa “ ben o dönem başbakandım sıkıntı yoktu ben ayrıldım sonra bozuldu”:)

Gençler muharremi çok kötü sıkıştırdı!

Gördüğüm en büyük Tayyipçi bu Muharrem.
Ağzı çok bozuk bir adam, sürekli sağa sola hakaret ediyor, onun dışında partinin hesap kitap işleri ile ilgili çok ciddi söylemler var, kadınlara düşkünlüğü ile ilgili birçok görüntü ve ses kaydı var. Var oğlu var işte, her konuşmasında ve ekrana çıktığında saçmalıyor iyicene, zaten herhangi bir oyu da yok, seçim ikinci tura kalsın diye AKP'liler destekliyor yalandan.
Seçim öyle tiktok ve Twitter'da kazanılmaz, halkta karşılığın olacak ve senin yok!
Zamanında aday olup adam kazandı deyip kayboldun, bu seçim sonrası da tamamen kaybolacaksın.
Bu programda da pancar gibi olmuştu gördüğüm birkaç video da.. beter olsun.

7 saat süren bir program olmuş. Tanıtım videosun'dan anladığım Her ŞEYİN SUÇLUSU MUHARREM. Bu arada bu adama TAYYİP'çi diyenler ne zaman anlayacaklar acaba en büyük oy kitlesini AKP'den kopanlar oluşturduğunu.

akpden muharreme oy verenler 3-5 bin kişi . chpden daha fazla kopardığını anlamak için kahin olmaya gerek yok. adam chp tabanlı :D

Geri