Mevzular Açık Mikrofon

Konu sahibi son olarak 144 gün önce görüldü
Oğuzhan Uğur'un açıkladığı, siyasilerin, iş adamlarının, ülkenin ileri gelenlerinin ve gençlerin katılımıyla gerçekleşecek olan genç bakış tarzı yeni programı.

Tam ihtiyacımızın olduğu dönem. bazı şeyleri bazı insanların gözüne üstüne gide gide, zorla sokacağız. herkes fikrini özgürce beyan edip, istediği cevapları alabilmeli.

Ümit Özdağ, Muharrem İnce başta olmak üzere bir çok parti başkanı ve temsilcileri de desteklemiş.
bir parti hariç, ondan ses yok.

İlk bölümü izliyorum şu an. İnsanlar çok güzel sorular soruyor ve Ümit Özdağ gürlediği kadar iyi cevaplar veremiyor..

şimdiye kadar 2 bölüm yayınlandı sanırım bugün Muharrem İnce'nin bölümü yayınlanacak, merakla bekliyorum.
Şimdiye kadarki tanıtım videolarını paylaşmak isterim..

İlk bölüm neymiş öyle tam izlenmelik sjdj

ikinci bölüm tırttı. gergerlioğlu hiçbir soruya cevap vermedi. bu haftayı merak ediyorum bakalm

twitterda parça parça denk geliyorum bazen. çok da merak ediyorum aslında ama ben kesin sinirlenirim izlerken, küfür kıyamet. gerek yok, iyiyim böyle. tşk.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hasan atilla ugurun konuk olduğu orijinal mevzular konseptinden beri izliyorum.
ki bence hasan atilla ugurun da bu yeni konsepte konuşmacı ya da moderatör olarak katılması gerek.

ümit özdağ’ı izlememiştim, gergerlioğlu’nun yarısına kadar tahammül ettim aşırı verimsizdi onun bölümü. doktorluğuna ve insan hakları savunucusu olduğuna allah belamızı versin inandık diyerek terk etmelik bi bölüm. muharrem ince’ye de tahammül edeceğimi sanmıyorum ama izlerim muhtemelen yılan gözlü bakalım neler diyecek…

Gergerlioğlu’na yöneltilen sorulardan bazen önüme düşüyor. Onlar nasıl sorular öyle yaaaa. Harikaaa.

Şuana kadar en çok izlenen Ümit Özdağ oldu. Muharrem İnce nin yarın yayınlanacak. Ümit Özdağ ı geçebilir. Bakıp görecez. Çok güzel iş çıkartıyor Oğuzhan. Helal olsun.

Tek iğrenç program hdp li gergerlioğlunun du. Dansöz gibi kıvırıp kürt mağdur edebiyatı yapıp durdu.

İzlemedim ancak ilk fırsatta göz gezdirmeye çalışacağım ve dilerim İnce'ye denk gelmem.:)

İlk bölümü izliyorum şu an. İnsanlar çok güzel sorular soruyor ve Ümit Özdağ gürlediği kadar iyi cevaplar veremiyor..

şimdiye kadar 2 bölüm yayınlandı sanırım bugün Muharrem İnce'nin bölümü yayınlanacak, merakla bekliyorum.
Şimdiye kadarki tanıtım videolarını paylaşmak isterim..

Emin ol içlerinde şuan en mert cevaplar veren Ümit hocaydı.

Ümit hocaya sorulan sorular hep mülteci mevzusuna dayandığı için biraz baydı. Millette hep aynı cevaplar veriyor algısı oluştu.

Sadece 1 kişi benim de en çok merak ettiğim soruyu sordu orda bocaladı.

Hatırladığım kadarıyla soru şuydu; Şu kadar vekil şu kadar il başkanı vs. Lazım. Sizin partinizde bi tek siz konuşup açıklama yapıyorsunuz. Yeterli kadronuz olduğuna inanıyor musunuz dedi?
Ümit hoca da biliyor yeterli bir kadrosu şuan yok. Orda bocaladı. Kendisi çok donanımlı bir adam fakat tek başına yetersiz. Kendisi gibi ekibinde iyi olması lazım. Sanırım zamana ihtiyacı var bu konuda :)

Emin ol içlerinde şuan en mert cevaplar veren Ümit hocaydı.

Ümit hocaya sorulan sorular hep mülteci mevzusuna dayandığı için biraz baydı. Millette hep aynı cevaplar veriyor algısı oluştu.

Sadece 1 kişi benim de en çok merak ettiğim soruyu sordu orda bocaladı.

Hatırladığım kadarıyla soru şuydu; Şu kadar vekil şu kadar il başkanı vs. Lazım. Sizin partinizde bi tek siz konuşup açıklama yapıyorsunuz. Yeterli kadronuz olduğuna inanıyor musunuz dedi?
Ümit hoca da biliyor yeterli bir kadrosu şuan yok. Orda bocaladı. Kendisi çok donanımlı bir adam fakat tek başına yetersiz. Kendisi gibi ekibinde iyi olması lazım. Sanırım zamana ihtiyacı var bu konuda :)
Zaten ben de bi tek Ümit Özdağ'ın olduğu bölümü izledim. Dolayısıyla diğerleri(zaten yayınlanan 2 bölüm var) ile karşılaştırarak yazdığım bir yorum değildi. :)
Ben sorulan soruların hepsine direkt cevap verdiğini düşünmüyorum. Dolandırıyor. Tipik siyasetçi işte. Mutlaka bundan sonrakiler de böyle olacaktır.
Kendisinin dilinden de hoşlanmadım çok. İnsanların gönlünü kazanmak isteyen bir siyasetçi gönül alarak konuşur. Özdağ'ın seçim kazanmak gibi bir derdi olmadığı için sert davranmakta bir sakınca görmüyor. Size neden oy verelim sorusuna bile tatmin edecek cevap vermedi.
Kendisine saygım var. Dikkat çekmeye çalıştığı konuların çoğuna katılıyorum ama ı ıh.

Zaten ben de bi tek Ümit Özdağ'ın olduğu bölümü izledim. Dolayısıyla diğerleri(zaten yayınlanan 2 bölüm var) ile karşılaştırarak yazdığım bir yorum değildi. :)
Ben sorulan soruların hepsine direkt cevap verdiğini düşünmüyorum. Dolandırıyor. Tipik siyasetçi işte. Mutlaka bundan sonrakiler de böyle olacaktır.
Kendisinin dilinden de hoşlanmadım çok. İnsanların gönlünü kazanmak isteyen bir siyasetçi gönül alarak konuşur. Özdağ'ın seçim kazanmak gibi bir derdi olmadığı için sert davranmakta bir sakınca görmüyor. Size neden oy verelim sorusuna bile tatmin edecek cevap vermedi.
Kendisine saygım var. Dikkat çekmeye çalıştığı konuların çoğuna katılıyorum ama ı ıh.
Ümit Özdağ ın üslubu farklı. Sertliğe sertlikle cevap veriyor.

O da biliyor ki günü geldiğinde Zafer Partisi bir tercih değil mecburiyet olacak :)

Diğer konuklarıda izlersen Ümit Özdağ ın kaçamak cevaplar vermediğini anlayacaksın.

iktidardan birilerinin çıkacağını düşünmüyorum. muhalefet partileri başkanları da çıkmaz büyük ihtimal. alt kademe çıkabilir. sezgin tanrıkulu, canan kaftancıoğlu yayınları da güzel olur.

Oguzhani izlerken saclarina odaklaninca programi kaciriyorum. Henuz izlemedim heralde izlemem. Bir abbas guclu degil..

Şuana kadar en çok izlenen Ümit Özdağ oldu. Muharrem İnce nin yarın yayınlanacak. Ümit Özdağ ı geçebilir. Bakıp görecez. Çok güzel iş çıkartıyor Oğuzhan. Helal olsun.

Tek iğrenç program hdp li gergerlioğlunun du. Dansöz gibi kıvırıp kürt mağdur edebiyatı yapıp durdu.

bugün yapılan doğalgaz zammı nedeniyle ilk programdaki siyaset uzmanı elemanı analım : /

Geri