mevcut muhtara mı oy verdiniz başka bir muhtar adayına mı oy verdiniz sorunsalı

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
İşte cuhapedir, maçoğlu kadıköy bomonti ağbi yha kazanacak , Murat Kurum, nedir son durum? filan derken, asıl büyük rekabet olan, "ulan davula bak sanki bana Obama" dedirten afiş savaşlarıyla mahalleliye fiyaka yapan muhtarları göz ardı ettik.

Yurt Mahallesi "Hizmet" diyecek... Lan muhtar, ben seni yolda görsem tanımam saat 11'de muhtarlığa gelir 3'te gidersin, e- zımbırtıları çıktı çıkalı atıl vaziyettesin, ne bu yaygara?

Ya bu muhtarları konteynerlere koyup okyanusa atamıyor muyuz? Gelmedi mi bu özellik daha?

at hırsızı gibi tipler vardı
bunlar kesin cehapelidir dedim
gittim yine eski muhtara oy verdim

Mevcut adaya verdim
Neden mi ?
ikamet değişikliği yapmıştım kısa bir süre önce hizmeti de fena değil

Eski mıhtardan devam fkkdk

moruklara oy moy yok, bu seçimde baya genç muhtar adayı var bizim semtte birisi ortaokuldan arkadaşım hatta onlardan birine vereceğim.

Hiçbirini gözüm tutmadı, tanıdığım da yoktu içlerinde. Abimle soyadı adaş biri vardı, onu seçtim.dd

şuna çok güldüm bugün, eksiği var fazlası yok tam böyle bir his… kına gecesine giriyoruz gibi dizilip, yapay yapay sevgi saçıp, temas ediyorlar… kimsiniz kardeşim siz? kadın aday olsaydı ona basar geçerdim de olmadığından tıraşı ve takım elbisesi en iyi olana bastım. yapacak bir şey yok, bazen de böyle…

Geri