Metrobuste cep telefonlarini dikizleyen erkek modeli ;o

Konu sahibi son olarak 2764 gün önce görüldü
En uyuz olduğum, en utanmaz ve terbiyesiz bulduğum erkek tipidir. Metrobuste mesajlasmaktan bile çekinir hale geldiğimiz , özel hayata saygısı olmayan bir erkek tiplemesi. Yapaniniz varsa yapmasın birgün cazgir bir sesle asagilanirsaniz vay halinize. Bugün yasanilmis bir olaydır başkası tarafından :D

Belki telefonun modeline bakmıştır, neden hemen kötü düşünüyorsunuz ki? :) Kendisine telefonu uzatıverseydiniz, inanın hemen ordan uzaklaşırdı. :D

Bakarım, okurum... Geçen yanımda kız test çözüyordu, ona da yardım ettim :l Bu şekilde olmaz dedim...

metrobüste gönül rahatlıkıynan mesac atamayan madur gızlarımız üçün 2 ekimde taksimde toplanıyoğ.

heçtah #direnmesacmadurukız
ikinci heçtah #metrobüstemesacdikizinedurde
son heçtah #aaaaayuket

"metrobüslerde mesac özgürlüvü istiyovuz." aziz yıldıvım

soru: ya metrobüs bi anda yolda kalsaydı?

Erkeklere has bi durum değil kızlarda fazla meraklı bu konuda.
Okusunlar benim için sorun yok :p

Açı elveriyorsa okurum yani :l Geçen kızın teki tek eliyle destan yazdı sevgilisine, kıskanarak okudum şahsen. Havaya mı bakayım yani vakit geçirmek varken :l

Gazete okuyan varsa ona da bakarım :l Aynı ayar bence :l

Sinist in olduğu metrobüs veya otobüse binmeyin arkadaşlar. Ayağında Nike spor ayakkabı var bu kadar deşifre yeter.

Adam belki de insaniyet namına bir yardımım dokunur mu acaba? şeettiği için şeetmiştir. Bu durumları fazla da şeetmemek lazım. :D

Açı elveriyorsa her türlü =d Arkadaşlar şaka olarak demiş olabilir ama ben gerçekten yapıyorum :D Çok öküzüm biliyorum :/

Gözümün içine sokarsa belki bakarım. Yoksa hiç merak etmiyorum.

Baksın yaa nolucak. Hatta telefonu veririm istersen sen yaz derim. :D

Geri