Metrobüs

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 183 gün önce görüldü
Okulu gidip gelirken binmek zorunda olduğum araç.
İnmesi kadar binmesi de işkencedir. Metrobüse eğer hiç binmedi iseniz metrobüse binme kılavuzunu lütfen okuyunuz. :kiki:​

Bazı zamanlarda bütün çilesine rağmen hayat kurtarabiliyor.

kapı koordinatlarını iyi belirleyin yoksa şoförün kucağında bile yer bulamazsınız.

İş çıkışları felaket kalabalık olan ama yinede istanbul trafiğinde en çabuk ulaşım sağlayan araç.

Trafiğin tam tersi yönünde giden, her iki şeridin ortasında kendine ait bir yolu olan , Zincirlikuyuyla özdeşleşmiş , İstanbul 'un en önemli ulaşım araçlarındandır.

Her hafta en az iki kez kullandığım toplu taşıma.İş çıkış saatlerinde toplama kampı gibi olur.Hele birde koltuk kapma mücadelesi vardır ki sanırsın batan titanicten sınırlı sandallara saldırıyorlar.

uzun süredir arayıp da ulaşamadığınız bi tanıdığınız varsa bi de bunların içinde arayın derim. istanbul'un yarısı metrobüslerde ikamet ediyo zira.

hiç kullanmadım klavuzunu bulmak lazım bi yerden.

şu kadar metro yaptık diye övünen idarecilerin, metrobüsün sözünü bile etmeye yüz bulamadığı çağ dışı istanbul ulaşım aracı. yolsuzluk yapılarak alınan metrobüsten bi bok beklenmez.

Millet şunun kapısına dayandığı gibi Viyana kapılarına dayansa çoktan fethetmiştik.

trafiğe takılmamak için kalabalığına aldırmadğım araç.

Ayakları yerden kesilen insanlar var kalabalıksa eger :p
Ben gerekmedikçe iş çıkış saatlerinde kullanmıyorum.

Normal şartlarda işe giderken her gün kullandığım araç. İşe geç kalacağımı anladığımda taksiye binip gidiyorum. Ama yine de metrobüsle ne kadar geç kalacaksam, taksiyle de o kadar geç kalıyorum. Trafiğe takılmadan ilerlemesi çok iyi oluyor.

Her defasında bir daha ne kadar geç kalırsam kalayım taksiye binmiycem diyorum ama her defasında 35 TL bayılıyorum taksiciye.

anadolu yakasında yaşamaya başlamamla birlikte artık kendisini metro ve marmaray çıtırlarıyla aldatmaya başladım.

Bitmez tükenmez aşkımız
Kalbimizde yaşıyoruz
Bekle bizi **** Cimbom
Metrobüsle geliyoruz

Bestesini aklıma getiren konu :honk:

[YOUTUBE]ofA_YQSENFE[/YOUTUBE]

Sabah sabah " Kaptaaaaan akraba olduk burada" nidalarıyla uykunuzun açılmasına sebebiyet veriyor. Minibüs mü bu canım deyip geçmeyin ne filmler dönüyor tam iş cıkış veya sabah saatinde filmlerin türüne değinmeyeceğim. Ljkhlfhgl

Geri